singularitynet dominos pizza ai

Sneller pizza bezorgen: SingularityNET levert Blockchain AI aan Domino’s

Bitcoins eerste betaling voor pizza was mogelijk bij het Amerikaanse Papa John’s, voor maar liefst 10.000 bitcoin werden er twee pizza’s gekocht. Nu komt een van de grootste pizza ketens ter wereld, Domino’s, in contact met de blockchain-wereld. Domino’s Pizza heeft een toekomstig strategische samenwerking aangekondigd met de altcoin SingularityNET.

AI voor supply chain uitdagingen

Volgens een gezamenlijk persbericht gaat SingularityNET nieuwe algoritmes voor AI en machine learning ontwikkelen. Domino’s Pizza wil deze algoritmes gebruiken om supply chain- en logistieke uitdagingen op te lossen. Op deze manier willen ze de operationele effectiviteit van 260 winkels in de markten Singapore en Maleisië verbeteren.

Voor Domino’s biedt de samenwerking een mogelijkheid om services en levering te stroomlijnen met behulp van geavanceerde technologie en algoritmen. Het is ook een grote stap voorwaarts voor SingularityNET, dat nu geniet van de erkenning van een grote retailer.

bitcoin meester

SingularityNET AGI-tokens

Om de samenwerking tussen het bedrijf en het bredere ecosysteem mogelijk te maken zullen de divisies van Maleisië en Singapore  de SingularityNET AGI-tokens gebruiken. SingularityNET’s native token is ontworpen om enkele kernfuncties van de gedecentraliseerde markt te faciliteren.

Op het platform kan Domino’s hun AI-behoeften specificeren, zo breed en complex als ze ook zouden kunnen zijn. Op hun beurt zullen ontwikkelaars van over de hele wereld in staat zijn om de beste manieren te vinden om aan de vraag te voldoen.

Actieve ontwikkelaars kunnen de beloofde tokens verzamelen als ze de gewenste AI-services leveren aan Domino’s. Developers verkopen dus een op maat gemaakte AI aan Domino’s Pizza voor een bepaald bedrag in AGI.

Vendit

Je pizza afrekenen met gebruik van cryptocurrency’s? Dat kan tegenwoordig. Cryptoapp Vendit heeft namelijk deals gesloten met Uber en Domino’s Pizza. Gebruikers van de app kunnen hun cryptovaluta inzetten voor een taxirit of een pizza.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!