BNB India Binance Coin cryptomunt

Binance Coin verkrijgbaar in India, nieuw koersrecord voor cryptomunt BNB

Binance Coin (BNB), de native token van de Binance cryptobeurs, is nu ook verkrijgbaar in India. Als gevolg van het nieuws stijgt de koers met 7,2%. Na de FUD van vorige week rondom de geplande blokkade van Amerikaanse beleggers, maakt BNB eerdere verliezen weer goed.

bitcoin meester

Binance in de VS

Door de aangekondigde maatregel kan Binance onderaan de streep (voorlopig) minder cryptomunten aanbieden op de Amerikaanse markt. Het aanbod in de VS van Binance is beperkter, leert navraag van Bitcoin Magazine NL bij twee aparte Amerikaanse juristen.

Binnenkort op Bitcoin MagazineNL: een interview met Josh Lawler van Zuber Lawler & Del Luca met een reactie op Binance US, Kik, Ether Delta en de Libra cryptomunt van Facebook. 

BNB koers

BNB is goed hersteld van de FUD met een weekscore van +15%. De afgelopen drie maanden is BNB 151% gestegen. 22 maart 2019 stond de koers op $14,7. De huidige koers is $37,8.

Koers BNB sinds januari 2019 (bron: Messari.io

India

En nu is er het nieuws dat Binance Coin te verhandelen is in India. Opvallend, want in het reusachtige land met ruim 1,3 miljard mensen worden cryptovaluta ontmoedigd.

Zo ligt er een plan op tafel om het minen en bezitten van en de handel in cryptovaluta te verbieden, de zogenaamde ‘Banning Cryptocurrencies and Regulation of Official Digital Currency Bill 2019’.

Ook is de Libra cryptomunt van Facebook niet welkom in het land.

Het beleid lijkt wel vriendelijker te worden. In 2018 heeft de centrale bank van India er een stokje voor gestoken dat gereguleerde financiële instellingen geen producten of diensten gerelateerd aan cryptovaluta mogen aanbieden.

De regering stimuleert wel blockchaintechnologie en het land huisvest enorm veel technologisch (ontwikkelaars) talent met name in de regio’s Bangalore en Hyderabad.

Twitteraar Gautum Chhugani wijst erop dat de komst van Binance groot nieuws is in het land.

bitcoin kopen

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!