Bitcoin duikt naar $10.530 | Zeer onvoorspelbare markt | Vandaag is rood 🎵 | Bitrue gehackt

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Bitcoin duikt naar $10.530 | Zeer onvoorspelbare markt | Vandaag is rood 🎵 | Bitrue gehackt

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Het is eindelijk zover, #bitcoin is na een goede week consolideren hard door de $10.000 heen geknald. Door de euforie dat dit met zich meebrengt zitten we inmiddels op het moment van schrijven rond de $10.600. De grote vraag die bij iedereen nu rust is of we weer richting de $20.000 gaan of dat we eerst weer flink terug zakken.
  • NEO stijgt 25% in één week, cryptomunt lanceert EcoBoost-programma
  • Claim hier je gratis ETHplode t.w.v. 20 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Bitrue is slachtoffer van een hack waarbij $4,3 miljoen aan Ripple (XRP) en Cardano (ADA) is buitgemaakt. Dat maakt de cryptobeurs uit Singapore vandaag op Twitter bekend. De gestolen #cryptomunten zijn verstuurd naar Huobi, Binance en ChangeNow.
  • CoinMarketCap doet eerste overname om “werkelijke koersen” weer te geven
  • Neem eens een kijkje op de website van Fomoflash! www.fomo-flash.nl

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!