Bitcoin is niet bedoeld om rijk te worden..toch?

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Bitcoin is niet bedoeld om rijk te worden..toch?

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • – Brave Browser introduceert een nieuwe functie waarmee gebruikers een “fooi” kunnen geven op Reddit en Vimeo met behulp van de Basic Attention Token (BAT). Ook kondigde de browser de integratie aan van zeven nieuwe cryptomunten op hun platform.
  • Terwijl bitcoin (BTC) oprukte bleven veel altcoins achter qua prijs. Nu het wat rustiger is hebben sommige projecten de kans om op adem te komen en wat waarde in met name BTC terug te krijgen.
  • Het Internationaal Monetair Fonds of Internationaal Muntfonds (IMF) denkt dat centrale banken ook aan de slag gaan met digitale valuta. Dat staat in een rapport van de organisatie.
  • Didi Taihuttu verkocht alles wat hij en zijn gezin hadden opgebouwd voor bitcoin (BTC). Dat maakte hem, zijn vrouw en drie dochters de ‘bitcoin family’. In gesprek met Bitcoin Magazine NL praat Didi tijdens een Verge meetup over de crypto industrie en zijn leven.
  • Bitcoin (BTC) miners in Iran riskeren extra energiebelasting
  • Kijk ook eens op onze website: www.fomo-flash.nl

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!