Giveaway! Eerste €1000 gratis handelen bij cryptobeurs Bitvavo

Sponsored post – Bitcoin Magazine NL en Bitvavo hebben een speciale giveaway gelanceerd! Koop nu de eerste €1.000 aan cryptomunten zonder commissies. Maak nu direct een account aan bij Bitvavo en koop tot €1.000 aan digitale valuta zonder enige kosten.

Let op: deze actie is geldig tot 7 dagen nadat u het Bitvavo account heeft aangemaakt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitvavo

Bitvavo is in 2017 gestart met als missie om digitale valuta toegankelijk te maken voor iedereen. Het Amsterdamse bedrijf is sinds zijn oprichting uitgegroeid tot de grootste cryptobeurs van Nederland.

Bitvavo is zelfs op weg om één van de toonaangevende cryptobeurzen in Europa te worden.

Laagste handelskosten van Nederland

Bitvavo is veruit de goedkoopste cryptobeurs van Nederland. Bij Bitvavo zijn de handelskosten tussen de 0% – 0,25% per transactie.

Hierbij geldt dat de handelskosten lager worden naarmate je meer gebruik maakt van het platform. In tegenstelling tot de andere aanbieders in Nederland waar de commissies al snel tussen de 1% tot 2% liggen.

Groot aanbod van 50 + cryptomunten

Op het Bitvavo platform is het mogelijk om direct 50+ verschillende digitale valuta te kopen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zowel bekende digitale valuta te kopen zoals Bitcoin, Ripple, en Ethereum als opkomende digitale valuta te kopen zoals ChainLink, Pundi X en Tezos.

De aangekochte digitale valuta kun je bewaren op de custodian wallets van Bitvavo of kunnen worden verstuurd naar uw eigen private wallet.

Gebruiksvriendelijk platform voor nieuwe investeerders

Bitvavo beschikt over een gebruiksvriendelijk platform dat de volgende mogelijkheden biedt:

Het platform is dan ook geschikt voor investeerders die nieuw zijn in de markt van digitale valuta.

Geavanceerde mogelijkheden voor ervaren traders

Naast het gebruiksvriendelijke platform biedt Bitvavo ook een geavanceerd gedeelte aan hetgeen geschikt is voor ervaren traders. Hierop worden de volgende mogelijkheden aangeboden:

Door het aanbieden van deze functionaliteiten is het platform ook geschikt voor ervaren traders.

Digitale valuta kopen bij Bitvavo?

Wil je ook digitale valuta kopen bij de goedkoopste exchange van Nederland, dan kun je dit doen door het doorlopen van de volgende stappen.

Daarnaast kun je nu tot €1.000 aan digitale valuta kopen zonder dat u enige kosten verschuldigd bent.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...