ICON ICX cryptomunt blockchain
Nieuws » ICON (ICX) sluit deal met Infinity Stones voor versterking blockchain

ICON (ICX) sluit deal met Infinity Stones voor versterking blockchain

De altcoin ICON (ICX) is bekend om haar koersstijging na hun Initial Coin Offering uit 2017. Het Zuid-Koreaanse ICON Project wil een gedecentraliseerd netwerk creëren van diverse blockchains. Het project heeft nu een strategische partnership gesloten met Infinity Stones, die inzicht heeft in andere netwerken zoals EOS en Tezos.

ICON: blockchain van blockchains?

Het verbinden van netwerken is een van de ‘hot’ topics in de industrie anno 2019. Een van de voordelen is dat netwerken schaalbaarder worden, zodat er minder fragmentatie is tussen de diverse blockchains. Iets wat bijvoorbeeld Wanchain, Ocean Network en Cosmos ook nastreven.

ICON richt zich ook expliciet op bestaande, verkokerde netwerken bij (financiële) instellingen, consultancyfirma’s en universiteiten. In de onderstaande afbeelding wordt de rol van ICON duidelijk.

Samenwerking ICON (ICX) en Infinity Stones

Na een lange radiostilte is er nu een strategische samenwerking met Infinity Stones. Laatstgenoemde partij is een specialist op het gebied van blockchaininfrastructuur. De firma gaat helpen met het ‘versterken’ van de (economische) governance van ICON.

Infinity Stones heeft diverse ‘nodes’ in bezit op verschillende blockchain-netwerken (EOS, Tron, IoTeX, Tezos, Cosmos). ICON kan profiteren van het netwerk en kennis van deze partner. Infinity Stones kan vanuit haar rol als ‘node’ bij diverse keukens een kijkje nemen.

Koers ICON (ICX)

De koers van de cryptomunt ICX is tijdens de cryptowinter fors teruggezakt (-97% sinds de all-time high op 10 januari 2018, redactie).

Het is een van die altcoins die in 2019 nog weinig gestegen zijn. De koers is gestart in 2019 met $0,23 en de koers op moment van schrijven staat op $0,35, een stijging van ca. 50%.

De analist Just Five zegt dit over de korte termijn koers van ICX.

Een paar dagen geleden kwam dezelfde analist met deze tweet.

 

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000!

Fomoflash

Ripple ‘dumpte’ $533 miljoen XRP in 2018, koers hapert in 2019

Wessel Simons

Grin cryptomunt doet hard fork om ASIC-mining te ontmoedigen

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder