ICON (ICX) sluit deal met Infinity Stones voor versterking blockchain

835 totale weergaven

De altcoin ICON (ICX) is bekend om haar koersstijging na hun Initial Coin Offering uit 2017. Het Zuid-Koreaanse ICON Project wil een gedecentraliseerd netwerk creëren van diverse blockchains. Het project heeft nu een strategische partnership gesloten met Infinity Stones, die inzicht heeft in andere netwerken zoals EOS en Tezos.

ICON: blockchain van blockchains?

Het verbinden van netwerken is een van de ‘hot’ topics in de industrie anno 2019. Een van de voordelen is dat netwerken schaalbaarder worden, zodat er minder fragmentatie is tussen de diverse blockchains. Iets wat bijvoorbeeld Wanchain, Ocean Network en Cosmos ook nastreven.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

ICON richt zich ook expliciet op bestaande, verkokerde netwerken bij (financiële) instellingen, consultancyfirma’s en universiteiten. In de onderstaande afbeelding wordt de rol van ICON duidelijk.

Samenwerking ICON (ICX) en Infinity Stones

Na een lange radiostilte is er nu een strategische samenwerking met Infinity Stones. Laatstgenoemde partij is een specialist op het gebied van blockchaininfrastructuur. De firma gaat helpen met het ‘versterken’ van de (economische) governance van ICON.

Infinity Stones heeft diverse ‘nodes’ in bezit op verschillende blockchain-netwerken (EOS, Tron, IoTeX, Tezos, Cosmos). ICON kan profiteren van het netwerk en kennis van deze partner. Infinity Stones kan vanuit haar rol als ‘node’ bij diverse keukens een kijkje nemen.

Koers ICON (ICX)

De koers van de cryptomunt ICX is tijdens de cryptowinter fors teruggezakt (-97% sinds de all-time high op 10 januari 2018, redactie).

Het is een van die altcoins die in 2019 nog weinig gestegen zijn. De koers is gestart in 2019 met $0,23 en de koers op moment van schrijven staat op $0,35, een stijging van ca. 50%.

ICON (ICX) sluit deal met Infinity Stones voor versterking blockchain

De analist Just Five zegt dit over de korte termijn koers van ICX.

Een paar dagen geleden kwam dezelfde analist met deze tweet.

Lees meer over:
cryptomuntICONICXZuid-Korea

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...