litecoin betaalkaart LTC cryptobeurs
Nieuws » Litecoin (LTC) komt met nieuwe betaalkaart op de proppen

Litecoin (LTC) komt met nieuwe betaalkaart op de proppen

De Litecoin Foundation heeft een nieuwe crypto betaalkaart aangekondigd. Met het kaartje kan er online of in een fysieke winkel met cryptomunten afgerekend worden. De Limited Blockcard ondersteunt nu de cryptovaluta Litecoin (LTC), Bibox Token (BIX) en Ternio (TERN).

Het is dan ook een initiatief van Litecoin, cryptobeurs Bibox en Ternio. Doelgroep zijn shoppers die met cryptomunten willen afrekenen.

De crypto pinpas is beschikbaar in de VS en de Bibox Exchange gaat de cryptomunten van de gebruikers beheren (custody). Via de beurs kan de kaart dan ‘opgeladen’ worden met cryptovaluta.

Betaalkaarten

Er zijn diverse crypto betaalkaarten in omloop. Zo lanceerde cryptobeurs Coinbase er ook een voor de Europese markt.

Andere aanbieders zijn bijvoorbeeld CRYPTO.com, het voormalige Monaco; Wirex, die binnenkort een tokensale gaan starten en TenX, die voorlopig alleen regionaal een kaart heeft verspreid.

Voor cryptobeurzen is een kaart ook een vorm van klantenbinding, zoals nu met de relatief kleine beurs Bibox het geval is.

Bronnen: Litecoin / Daily Hodl

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Coinbase Bundle, mandje met cryptovaluta, is niet meer

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) kruipt omhoog, maar LTC, EOS, ADA, IOTA en ZEC stijgen harder

Wessel Simons

Sport en bitcoin: Ook Miami Dolphins gaat cryptovaluta accepteren

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder