McAfee

McAfee Magic: Bitcoin en crypto handelen op meerdere beurzen tegelijk

De cryptobeurs McAfeeMagic.com lag met de lancering gelijk flink onder vuur. Volgens John McAfee, de oprichter van het platform, is de website slachtoffer van een ‘Denial of service’ (DOS)-aanval.

Inmiddels lijkt de aanval afgewend, want op moment van schrijven kun je terecht op het platform. Je kunt dus de slag met jouw bitcoin en andere cryptomunten.

De vraag is natuurlijk: moet je dat überhaupt wel willen?

John McAfee

John McAfee heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een heuse crypto influencer. In 2017 maakte de markante programmeur onder andere naam door een hoop verschillende altcoins aan te raden via zijn tweets.

Zijn tweets zorgde eigenlijk altijd voor een enorme prijsstijging van de genoemde cryptomunten. De kosten van zo’n berichtje? Die worden geschat op ongeveer een ton in Amerikaanse dollars. Leuk bijverdienen dus.

Sinds begin dit jaar is McAfee op de vlucht voor de Amerikaanse autoriteiten. Het niet betalen van zijn belastingen is waarschijnlijk de grootste boosdoener, maar de pump & dump tweets zullen ook niet geholpen hebben.

McAfee heeft ook nog een leuke weddenschap lopen… Hij heeft onderstaande weddenschap verdubbeld. ”Het is ondenkbaar dat één BTC aan het einde van 2020 niet minstens $1 miljoen is”, zei hij.

Dat wordt dus hoogstwaarschijnlijk een unieke maaltijd in 2021 voor de op de vlucht geslagen Amerikaan.

McAfee Magic

Het idee van deze magische plek is duidelijk: de website moet dé go-to plek worden wanneer je op meerdere cryptobeurzen wil handelen. Je kunt de functies gebruiken op verschillende beurzen, zelfs wanneer de functie niet beschikbaar is bij de specifieke beurs.

Op dit moment zijn er acht beurzen beschikbaar via het dashboard. De website fungeert dus als een soort van tussenpersoon/portaal waar je op simpele wijze verschillende beurzen kunt gebruiken om te handelen in bitcoin en andere cryptovaluta.

Je hoeft dus geen geld naar McAfee te sturen, maar zijn platform kan wél bij jouw crypto op andere platformen. Even opletten dus. Een leuk idee, maar je geld bij een man als McAfee stallen is misschien niet het aller beste dat je kunt doen..

mcafee bitcoin crypto
Alles op één plek via het dashboard

Arbitrage

De diensten worden onder de motorkap mogelijk gemaakt door de ARB-token. ARB is gebouwd op Ethereum en is gecreeërd door de Arbitrage project. Het project zegt automatische handels bots te hebben om goede handelsmogelijkheden te ontdekken.

Zo zou je 24 uur per dag de beste kansen kunnen pakken in de bitcoin- en altcoinmarkten. Met ‘arbitrage’ wordt bedoeld dat je gebruik maakt van prijsverschillen op een beurs.

Zo kan het zijn dat 1 BTC bij Binance $8.004 waard is, terwijl bij een wat kleinere beurs er een hogere prijs is door een gebrek aan grote liquiditeit. Als je op tijd in dat gat springt dan kun je daar leuk op verdienen.

 

Mis niks meer!
Invalid email address