ripple xrp koers crypto alert videogames crypto update
Nieuwsberichten » Altcoin » 500.000 Ripple (XRP) bevroren door cryptobeurs ChangeNow na hack

500.000 Ripple (XRP) bevroren door cryptobeurs ChangeNow na hack

Cryptobeurs ChangeNow heeft 500.000 Ripple (XRP) kunnen bevriezen na een hack bij walletprovider Gatehub.io eerder deze maand. In totaal is er 23 miljoen XRP ontvreemd, omgerekend $9,2 miljoen. Volgens Gatehub zijn er ongeveer 100 XRP Ledger-wallets in gevaar geweest.

  bitcoin meester  

2,5 miljoen XRP

ChangeNow is onderdeel van het onderzoek naar de hack. Ze zijn erin geslaagd om een ​​aantal betrokken adressen op een zwarte lijst te plaatsen. ChangeNow kwam erachter dat de hackers 2,5 miljoen gestolen XRP probeerden om te wisselen. De beurs wist 500.000 van de 2,5 miljoen XRP te bevriezen.

De cryptovaluta zijn bevroren op 9 juni, slechts drie dagen na het bekendmaken van de hack.

ChangeNow

ChangeNow is zeker niet blij met de situatie, omdat een groot deel van de gestolen fondsen bij hen op de beurs is omgewisseld.

De beurs gaat het risicobeheer verbeteren en wil een nauwere werkrelatie met de crypto-community en relevante onderzoekers te creëren. Dit om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen.

Koers XRP

XRP heeft minder dan andere cryptomunten een opmars doorgemaakt dit jaar. Het jaar begon met $0,35 en de koers staat nu op $0,40.

XRP koers afgelopen 6 maanden (bron: Coincap.io)

Bron: Coingape

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Giveaway! Eerste €1000 gratis handelen bij cryptobeurs Bitvavo

Redactie

Deze altcoin steeg harder dan bitcoin (BTC) in de maand juni: +65%

Wessel Simons

Israëlische broers verdacht van het stelen van miljoenen aan bitcoin (BTC)

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.