bitcoin btc koers update dip
Nieuws » Winklevoss-tweeling vindt Bitcoin prijs laag: ‘BTC is goedkoop tot het goud inhaalt’

Winklevoss-tweeling vindt Bitcoin prijs laag: ‘BTC is goedkoop tot het goud inhaalt’

Bitcoin (BTC) kent in 2019 weer een positief koersverloop na een mindere periode in 2018. Maar volgens de gebroeders Winklevoss is dit slechts het begin. Dat is niet gek dat zij dit zeggen, ze zetten namelijk groots in op hun cryptobeurs Gemini en BTC zelf.

Oldskool bullish

Tyler en Cameron Winklevoss zien op de korte termijn een bitcoin prijs van $10.000 en kort daarna $15.000. In de (verre) toekomst moeten we echter veel meer verwachten volgens de broers: ”Bitcoin is goedkoop tot het goud disrupt (ontwricht). De grens van $10.000 zal voor veel mensen een teken zijn dat BTC ‘echt’ is.”

Positief

Veel prominente figuren in de cryptopsace zijn de laatste tijd erg positief over het mogelijke koersverloop van bitcoin. Volgens onze eigen analisten zien de grafieken van de grootste cryptomunt er ook goed uit. $10.000 lijkt aannemelijk.

Ook het nieuws over de grootste private blockchain ooit, Libra, is geen reden voor bitcoiners om bang te worden. Max Keiser ziet in Libra juist een perfecte manier voor mensen om in aanraking te komen met crypomunten. Bitcoin (BTC) naar $20.000 gaan. Noemt Zuckerberg ‘Satoshi’s Useful Idiot’.

Praktisch

Naast de prijs van bitcoin en het speculatieve aspect komen er ook steeds meer situaties voor waarin bitcoin en andere cryptomunten een mooie oplossing zijn. Zo is er aan de grens van Colombia en Venezuela een plek waar vluchtelingen voedsel en andere spullen kunnen kopen met crypto.

Bron: Bitcoinist

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin Magazine NL te gast bij Cryptotrader.nl: Bitcoin TA, Libra, BitMEX, China en Facebook

Redactie

Minister: ‘Voorlopig geen verbod van bitcoin (BTC) in India’

Wessel Simons

Wanneer is de bitcoin koers het meest volatiel?

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder