bitcoin update nieuws btc
Nieuws » Bitcoin (BTC) schommelt bij $11.200, maar volume neemt weer toe

Bitcoin (BTC) schommelt bij $11.200, maar volume neemt weer toe

Bitcoin (BTC) staat op moment van schrijven op $11.145 (-1%). Analisten zien het handelsvolume het wat toenemen op de koers. Komt er dan toch een uitbraak boven $12.000 aan? Altcoins leveren in, uitzondering is Algorand die 13% stijgt.

Bitcoin (BTC) update

Rond 23 uur zaterdagavond dipte de koers naar $10.890, maar BTC krabbelde op boven de $11.200. Sinds donderdagochtend hanteert BTC een koers onder de $12.000.

Met afnemend volume en een relatieve hoge RSI zijn de tekenen op de korte termijn bearish, zo oordeelt analist John van Meer in zijn bitcoin analyse.

Wat zeggen analisten op Twitter? Analist Crypto Monk benadrukt dat $10.950 een belangrijke support is, een zone waar BTC gisteravond even naartoe dipte.

Er zijn ook wat lichtpuntjes, merken enkele analisten op. Onder meer Josh Rager ziet dat het volume wat toeneemt enkele uren terug.

Luke Martin ziet ook dat het volume weer toeneemt.

Ook Mac is redelijk tevreden met het sluiten van de daggrafiek.

  bitcoin meester  

Volume bitcoin afgelopen 24 uur

Klopt het wat de analisten zeggen? In de onderstaande grafiek zien we inderdaad dat het volume enkele piekjes heeft de afgelopen 24 uur. De grootste ruilbeurzen zijn Coinbase, Bitfinex en Kraken.

Bron: Bitcoinity.org

Grotere timeframes

In ‘choppy’ tijden, waarbij BTC weinig beweegt is het aan te raden om even uit te zoomen en te kijken naar de prestaties van bitcoin tot nu toe. Wall Street volger Charlie Bilello wrijft het er nog even in:

Ook Peter Brandt tekent een mooie groeicurve voor BTC.

Altcoins

Altcoins gaan door barre tijden heen. Crypto Michael deelt op Twitter een grafiek die het rendement van altcoins in een altseason benadrukt. Hij impliceert dat altcoins een bodem bereikt hebben?

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Podcast Bitcoin Journaal #9: Bitcoin Segwit, FATF, Noord-Korea & hacks

Redactie

Bitcoin (BTC) Rich List: Meer adressen ter waarde van $100.000 dan ooit

Robin Heester

Bitcoin oplichtingszaak van $800.000: Russische ijshockeyer opgepakt

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder