cgex cryptobeurs sluiting
Nieuws » Cryptobeurs CGEX sluit deuren binnen één jaar na lancering

Cryptobeurs CGEX sluit deuren binnen één jaar na lancering

Cryptobeurs CGEX uit Malta sluit binnen enkele weken haar deuren, op 18 september om precies te zien. De beurs bestond nog geen jaar.

Sluiting CGEX

CGEX is een dochtermaatschappij van Coinone, de twee na grootste cryptobeurs van Zuid-Korea. Tot 18 september kunnen gebruikers nog inloggen op hun gebruikersaccount. Maar het storten en opnemen is vanaf die datum niet meer mogelijk.

Opvallend is dat de beurs nog geen jaar bestaat na haar opening op 28 oktober 2018 geopend. Afgelopen maand op 17 juli moest het handelsplatform haar activiteiten al tijdelijk stil leggen.

Handelsvolume

De sluiting komt na een bericht op een Koreaanse business-site dat Koreaanse blockchainprojecten ‘vluchten’ naar buitenlandse cryptobeurzen. De wet – en regelgeving in Zuid-Korea is strenger geworden. Naar verluidt heeft Coinone besloten om CGEX niet in eigen land te laten opereren vanwege laag handelsvolume.

De beurs lanceerde met Cosmos (ATOM) als eerste notering.

Bron: The Next Web

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin handelsvolume bij OTC-desk Kraken sterk gegroeid

Wessel Simons

Coinbase verliest Barclays als partner voor Britse betalingen

Arnold Hubach

Cryptobeurs Ethfinex stapt weg van Bitfinex, rebranding naar DeversiFi

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder