bitcoin BTC koers analyse update

Deze Democratische kandidate wil $1 miljoen in cryptovaluta ophalen

Agatha Bacelar uit San Francisco doet mee aan de verkiezingen voor het Amerikaanse Congres. Ze geldt als een voorstander van bitcoin en cryptovaluta en wil $1 miljoen aan fondsen ophalen voor haar campagne.

Donaties in bitcoin en crypto

De 27-jarige Braziliaanse-Amerikaanse accepteert op haar officiële website Agatha For Congress donaties in Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en USD Coin (USDC).

Het geld is nodig om haar campagne te financieren, in de VS een noodzakelijk kwaad. Bacelar neemt het overigens op tegen het politieke zwaargewicht Nancy Pelosi.

Volgens Bacelar, die regelmatig op blockchain events te vinden is, drukken de Amerikaanse wet – en regelgeving innovatie de kop in.

Blockchain startups kiezen er regelmatig voor om zich niet te vestigen in de VS, omdat de overheid de grote bedrijven bevoordeelt. Ze blokkeren de opkomst van een nieuwe economie.

Op 3 maart 2020 zijn de verkiezingen voor het Amerikaanse Congres.

Andrew Yang

Bacelar is niet de eerste Amerikaanse kandidaat die gelden in cryptocurrencies verzamelt voor een politieke campagne.

Andrew Yang is presidentskandidaat en geldt ook als een voorstander van cryptomunten en blockchain-technologie. Daarnaast is hij een pleitbezorger van het basisinkomen voor alle Amerikanen van 18 jaar en ouder.

En dan is er nog de voortvluchtige John McAfee, die de Amerikaanse fiscale opsporingsdienst op zijn hielen heeft. Formeel gezien is hij nog steeds Presidentskandidaat.

Zowel Andrew Yang als Agatha Bacelar vertegenwoordigen de Democratische Partij.

Bron: Usethebitcoin

bitcoin kopen

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!