Koerskijken met John van Meer: veelal negatieve indicatoren, support rond $8.000

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden 

Bitcoin support rond $8.000, negatieve indicatoren

In de onderstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. De koers beweegt zich al meer dan twee weken in een zogenaamde falling wedge. John concludeert:

“De koers bevindt zich nog steeds in de falling wedge, maar nadert het einde. De dagelijkse grafiek ziet er bearish uit en de koers loopt tegen verschillende weerstanden.

Een sprankeltje hoop is er te vinden op de RSI van de 4uur grafiek waar de RSI een downtrend lijn opnieuw test.”

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 1 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen. Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!