‘Bitcoin (BTC) kan de laatste ‘low’ op $6.500 opnieuw breken’

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) in evenwichtspatroon?

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Bitcoin lijkt een nieuwe range te zoeken waarop het een weerstand kan vinden. John concludeert:

“Een nieuwe maand en week, dus we kijken naar de gevormde candlesticks. De maandgrafiek ziet er nog bullish uit, maar de lagere timeframes zien er bearish uit. Ik verwacht dat we verder gaan afzakken en pas als de wekelijkse trend veranderd is er een bodem gevonden voor de maandgrafiek. Op de korte termijn moeten we een nieuwe CME future gap vullen en die loopt naar de $7.800.”

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!