Binance wil Japanse markt betreden in samenwerking met 2 andere bedrijven

Binance wil graag in zee met het Japanse Z Corporation (een dochterbedrijf van Yahoo Japan) en TaoTao om de Japanse markt te betreden. Binance is een van de grootste cryptobeurzen van de wereld en blijft uitbreiden.

De beurs wil de wereld veroveren en is hard op weg om in elke grote markt een plekje in te nemen. Aan het einde van vorig jaar kondigde het bedrijf bijvoorbeeld uitbreidingen in Turkije en India aan.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Japan

De CEO en oprichter van Binance, Changpeng Zhao (CZ), is een fervent twitteraar. Vaak gebruikt hij zijn timeline om even uit te leggen hoe goed Binance bezig is en hoe geweldig de nieuwe samenwerkingen zijn.

Zo ook nu: ”Veel niet-Japanners zullen niet begrijpen hoe belangrijk dit is.” CZ doelt op de mogelijke strategische samenwerking met de twee Japanse bedrijven.

TaoTao is een betalingsserviceprovider die zich richt op digitale valuta. Z Corp is gespecialiseerd in investeringen, business development en consulting. Deze twee partijen, in combinatie, met Binance willen een slag slaan in Japan.

Op het gebied van bitcoin en andere cryptomunten gebeurd er genoeg in Japan. Twee recente nieuwtjes:

Samenwerken

Z Corporation, TaoTao en Binance spreken de wens uit om nauw samen te werken met de Japanse Financial Service Agency om helemaal te voldoen aan de lokale regelgeving. Want die wordt wereldwijd steeds strenger.

Het doel is duidelijk: Binance wil de Japanse markt betreden en zet daar flink op in. De beurs, officieel gevestigde in Malta, is ook op het gebied van wetgeving bezig met lobbyen.

Binance helpt Oekraïne met het legaliseren van het bezit en minen van bitcoin. Een belangrijke positie voor een beurs, zo kunnen ze indirect invloed uitoefenen op de regels in een land. Dat kan positieve gevolgen hebben voor het bedrijf.

Lees meer over:
BinanceCZJapan

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)