Goedemorgen Bitcoin: Verdiensten van bitcoin miners en de rijkste beurs

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $6,614.62.  Dat is 4.75% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0151 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $121,048,782,933.94 met een circulatie van 18,300,187 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Welke cryptobeurs heeft de meeste Bitcoin (BTC) in kas?

Coinbase is de rijkste beurs als we kijken naar de bitcoin die offline is opgeslagen. Als de trend zich doorzet dan haalt het Amerikaanse handelshuis dit jaar de 1 miljoen (!) bitcoin.

Bitcoin of cryptovaluta kopen? Ga naar Plus500 en maak rendement!

Bitcoin mining pools verdienden in 2019 gemiddeld $4,28 miljoen aan transactiekosten

Bitcoin mining is hot. We zien de hashrate constant toenemen. In 2019 mochten de miners ook een leuk bedrag aan transactiekosten verdelen.

Bitcoin Journaal: Miners haalden $5 miljard op in 2019

In het Bitcoin Journaal bespreken we elke week het laatste bitcoin nieuws. Het veilig opslaan van BTC komt voorbij, maar ook de plannen van de CEO van Twitter en Square met bitcoin. Check de podcast ook op YouTube of je favoriete podcastkanaal.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!