Digitex lanceert binnenkort kostenvrije handel in bitcoin futures

Bitcoin bedrijf Digitex Ltd maakt de datum bekend waarop zij hun mainnet gaan lanceren. Het bedrijf achter de bitcoin-futuresbeurs maakte dit nieuws bekend, nadat het team van ontwikkelaars hier groen licht voor heeft gegeven.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De dag staat gepland voor 27 april. Het is een enorme mijlpaal voor het bedrijf, want de gebruikers kunnen dan BTC-futures verhandelen zonder dat ze hier fees voor betalen. Het is een commission-free futures beurs.

Bitcoin (BTC) futures beurs

De lancering van het mainnet wordt een zeer grote dag voor Digitex Futures (en misschien ook wel voor de cryptohandel in het algemeen). Digitex gelooft dat het iets echt unieks brengt in de wereld van crypto-derivaten.

Met het kostenvrije traden, kun je agressievere handelsstrategieën zoals scalping toepassen. Feitelijk het stapelen van kleine winsten. Daarnaast is Digitex het eerste platform dat een snelle trading ladder voor cryptohandel introduceert.

De handel op het mainnet zal op 27 april beginnen en daarbij volgt Digitex hetzelfde proces als bij de bèta tests.

Een geselecteerde groep “Alpha”-traders krijgt de eerste toegang en zij zullen zorgen dat de lancering soepel start. Het toelaten van nieuwe handelaren zal dagelijks plaatsvinden, totdat de opening van het platform helemaal is volbracht.

Feedback

Er is hele goede feedback ontvangen op de bètaversie van het platform. Er zijn op dagelijkse basis nieuwe functies toegevoegd en bugs zijn opgelost. Testers geven ook commentaar over hoe robuust het platform moet zijn. Je moet denken aan de grote hoeveelheden orders die ermee moeten worden.

Silvi Silvito is een van deze testers:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Het handelen op het platform was gewoon uitstekend. Het is stabiel en robuust met enorme volumes.”[/penci_blockquote]

Een andere trader met de naam Cryptrader is ook enthousiast:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Ik ben in deze wereld sinds de allereerste crypto-futures mogelijk waren… Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat Digitex Futures de meest gebruikersvriendelijke interface heeft voor scalpers. Wanneer je dat combineert met kostenvrije trades, is het echt verbazingwekkend hoeveel voordeel je hier als handelaar uit kunt halen.”[/penci_blockquote]

Trading Battle

Om massale deelname op de bèta te stimuleren, kwam Digitex eerder deze maand met de Trading Battle. Op deze manier wilden ze het platform testen en klaarmaken voor het mainnet met stress-tests.

De feedback op deze testen waren ook bijzonder positief. De Battle wordt 100 dagen gespeeld in de aanloop naar de release van het mainnet en het kiest elke dag 100 winnaars. Zij maken kans op prijzen uit een prijzenpot van in totaal 6 miljoen DGTX.

Oprichter en CEO van Digitex Futures Adam Todd zegt het volgende over de lancering:

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Adam Todd”]“Onze missie bij Digitex is het creëren van ‘winning traders’. We willen deze testperiode optimaal gebruiken, niet alleen om bugs te ontdekken en ons te helpen de handel op het mainnet te waarborgen.

Maar we willen ook testers in staat te stellen te oefenen en te leren hoe ze winst kunnen maken. De Trading Battle is de perfecte gelegenheid om dit alles te bereiken, terwijl ze de kans krijgen om het uit te vechten voor echte DGTX-tokens.”[/penci_blockquote]

Hij voegde eraan toe: “De feedback die we hebben gekregen van de bèta was erg bemoedigend. Testers noemden het platform leuk en verslavend.”

Trading ladder

Met een van de grootste communities waren de testers van Digitex erg welwillend om feedback te geven. Behalve handelen zonder kosten, is de handelsladder van Digitex het meest spraakmakende van alle functies.

Met de ladder kunnen handelaren binnen een bepaalde prijszone blijven en alle acties in de gaten houden. Ze kunnen dan transacties plaatsen met een simpele muisklik zonder extra stappen.

De winnaar van de Trading Battle Scalpy reageerde als volgt: “Als je eenmaal gewend bent aan het idee om orders te kunnen plaatsen tegen de prijs die je wilt met behulp van een ladder, is er geen weg meer terug (…) Als scalper is het concept van kostenloze handel een echte droom.”

Ga voor meer informatie over de Digitex Trading Battle naar de website.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!