Goedemorgen Bitcoin: Lightning Labs haalt $10 miljoen op bij investeerders

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,142.47.  Dat is 0.21% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0109 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $168,402,926,029.50 met een circulatie van 18,419,850 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin bedrijf Lightning Labs haalt $10 miljoen op in investeringsronde

Lightning Labs stond aan de wieg van het Lightning Network. In een investeringsronde haalt het bedrijf $10 miljoen op. Ze willen meer developers inhuren die bouwen aan de open-source kant, maar ook de eerste betaalde applicatie uit de stal van Lightning Labs komt er aan.

Universiteit Maastricht betaalde tonnen aan losgeld in Bitcoin aan cybercriminelen

De Universiteit Maastricht werd door cybercriminelen gechanteerd. Met behulp van malafide malware werd een deel van het netwerk van de universiteit geblokkeerd. Mensen konden niet emailen. De dieven wisten ook een aantal belangrijke back-ups te vergrendelen.

De onderwijsinstelling besloot tussen de 200 duizend en 300 duizend euro in BTC over te maken.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) behaalt mijlpaal: 500 miljoen transacties!

Het netwerk van bitcoin verwerkte al meer dan 500 miljoen transacties. En dat allemaal zonder een centrale autoriteiten die als poortwachter dienst doet. Het netwerk is open en vrij om te gebruiken.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!