Goedemorgen Bitcoin: Lightning Labs haalt $10 miljoen op bij investeerders

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin bedrijf Lightning Labs haalt $10 miljoen op in investeringsronde

Lightning Labs stond aan de wieg van het Lightning Network. In een investeringsronde haalt het bedrijf $10 miljoen op. Ze willen meer developers inhuren die bouwen aan de open-source kant, maar ook de eerste betaalde applicatie uit de stal van Lightning Labs komt er aan.

Universiteit Maastricht betaalde tonnen aan losgeld in Bitcoin aan cybercriminelen

De Universiteit Maastricht werd door cybercriminelen gechanteerd. Met behulp van malafide malware werd een deel van het netwerk van de universiteit geblokkeerd. Mensen konden niet emailen. De dieven wisten ook een aantal belangrijke back-ups te vergrendelen.

De onderwijsinstelling besloot tussen de 200 duizend en 300 duizend euro in BTC over te maken.

Bitcoin (BTC) behaalt mijlpaal: 500 miljoen transacties!

Het netwerk van bitcoin verwerkte al meer dan 500 miljoen transacties. En dat allemaal zonder een centrale autoriteiten die als poortwachter dienst doet. Het netwerk is open en vrij om te gebruiken.

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...