Goedemorgen Bitcoin: Een ETF komt nog altijd niet door de keuring

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin ETF krijgt geen goedkeuring van Amerikaanse beurswaakhond

De Amerikaanse beurswaakhond de Securities and Exchange Commission (SEC) houdt vooralsnog alle aanvragen voor een bitcoin ETF tegen.

Een ETF wordt ook een indextracker genoemd. Het is een passief beheerd beleggingsfonds dat verhandeld wordt op een beurs. Het doel van de tracker is simpel: zo nauwkeurig mogelijk de prijs van bitcoin volgen.

Je kunt met een ETF speculeren op de prijs van een bepaald goed zonder in dit geval BTC zelf aan te kopen.

‘Iedereen moet 1% bitcoin in portfolio hebben’, aldus CEO Virgin Galactic

Volg nooit beleggingsadvies op van een vreemde, maar soms is het wel leuk om te luisteren. Chamath Palihapitiya, CEO van Virgin Galactic, is duidelijk: ‘bitcoin is een geweldige hedge’ tegen het huidige financiële systeem.

Chamath Palihapitiya is een vroege investeerder in bedrijven zoals Slack, Yammer en Box. En staat nu dus aan de top van Virgin Galactic, zij verkopen commerciële ruimtevluchten.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Cash App verkocht 471 miljoen euro aan bitcoin (BTC) in 2019

De Cash App van Square verkocht vorig jaar bijna een half miljard aan BTC. Bitcoin wordt steeds belangrijker in het bedrijf van Jack Dorsey naast CEO van Square is hij ook de topman van Twitter.

Hij is al enige tijd openlijk fan van bitcoin en steekt dat ook niet onder stoelen of banken. Dit volume zal ook meewerken om bitcoin in het vizier te houden.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!