Goedemorgen Bitcoin: ‘76% van alle Bitcoin op winst’, aldus deze onderzoekers

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Onderzoek: '76% van alle Bitcoin (BTC) staat op winst’

De prijs van Bitcoin (BTC) is het meest besproken onderwerp in de industrie. Volgens data van Glassnode staan de meeste bitcoin in het groen: de prijs van 76% van alle circulerende BTC is hoger dan de laatste keer dat ze werden verstuurd.

De cijfers komen simpel tot stand: er wordt gekeken naar de prijs op het moment van de transactie naar het adres waar het geld nu staat.

Deze 76.05% is echter nog géén record. In 2017 schoot de bitcoin prijs naar nieuwe recordhoogtes en dat zorgde voor nieuwe winsten die op tijd een (beetje) BTC wisten te vergaren.

In mei en november 2017 was ooit 99% van de circulerende bitcoin winstgevend. Dit percentage werd behaald op de prijzen van $1.575 en $7.234.

[the_ad id="52121"]

Bitcoin (BTC) verdienen via Lightning met mobiele game

Bitcoin en gaming zijn twee werelden die eigenlijk heel goed bij elkaar passen. Sinds de introductie van Lightning Network komen er steeds meer online spellen die microbetalingen ondersteunen. Een van deze games is Bitcoin Bounce. In dit artikel nemen we een kijkje in deze app.

Bitcoin Bounce

Het principe van Bitcoin Bounce is eigenlijk heel simpel. Je moet zo lang mogelijk met jouw Bitcoin zien te overleven. Het is de bedoeling dat je van block naar block stuitert.

Onderweg kom je verschillende boosters tegen. Tickets, Lightning bliksemschichten (waardoor je extra hard gaat), een laagje beveiliging om je heen of bijvoorbeeld een springplank om moeilijke stukken te overwinnen.

[the_ad id="52122"]

Waarschuwing vanuit Luxemburg over neppe crypto website

De Luxemburgse Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) waarschuwt voor een ongeregistreerde crypto website. Crypto-bull.io zegt in Luxemburg gevestigd te zijn maar heeft geen goedkeuring om in het land bitcoin (BTC) en andere cryptovaluta aan te bieden.

De Commission de Surveillance du Secteur Financier is verantwoordelijk voor het financieel reglement in Luxemburg.

Crypto Bull

Een snelle Google (of DuckDuckGo) sessie leert je dat Crypto Bull op zijn zachtst gezegd schimmig is. De CSSF is duidelijk: ”Deze entiteit heeft geen toestemming om investeringsservices of andere financiële services aan te bieden vanuit Luxemburg.”

Op de website van het ‘bedrijf’ is geen duidelijke informatie te vinden over de mensen achter deze ‘dienst’. Het domein is al in februari van 2019 geregistreerd.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...