Goedemorgen Bitcoin: Franse rechtbank noemt BTC geld

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Opgelet! Bitcoin (BTC) wallet Ledger waarschuwt voor phising

Criminelen proberen op allerlei manieren bitcoin te stelen. In de Google Chrome Store stond een neppe plug-in voor de hardware wallets van Ledger. De cybercriminelen maakte de Ledger Live app na en probeerde mensen hun seed phrase in te laten vullen.

Frankrijk legaliseert bitcoin (BTC) als geld na uitspraak rechter

Een Franse rechtbank kwalificeert bitcoin in dezelfde categorie als ander geld. Dat schept een precedent en dat kan voordelig uitpakken voor de lobby van bitcoiners in Frankrijk.

‘Centrale bank India in verweer tegen toestaan bitcoin (BTC) transacties’

In India is er onenigheid tussen de regelmakers. Het Hooggerechtshof deed een duidelijke uitspraak: transacties met BTC zijn toegestaan in het land. De centrale bank is het daar echter niet mee eens en heeft een verzoekschrift ingediend tegen de uitspraak.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!