Goedemorgen Bitcoin: BitMEX ziet wallet groeien met 30.000 BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $10,682.85.  Dat is -0.38% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0094 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $197,674,847,477.55 met een circulatie van 18,503,943 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Hoe werkt een Bitcoin (BTC) transactie?

Dagelijks worden honderdduizenden bitcoin transacties verwerkt. Maar hoe werkt zo’n transactie eigenlijk? We leggen de basis uit van een bitcoin transactie. Achter de prijs van bitcoin schuilt een interessant protocol en die leggen we graag verder uit.

Bitcoin pinautomaten gesloten door Duitse financiële toezichthouder

Bitcoin mag dan zelf wel grenzeloos en geheel open zijn, dat geldt natuurlijk niet voor de fysieke wereld. Dat ondervindt ook een Duitse ondernemer. De financiële waakhond in Duitsland dwingt de man om te stoppen met zijn bitcoin onderneming.

Bitcoin beurs BitMEX spaarpot groeit: 30.000 BTC erbij in 2020

Bitcoin derivatenbeurs BitMEX is nog altijd ongekend populair onder handelaren. Sinds de start van dit jaar is er een extra 30.000 BTC gestort op de wallet van de beurs. De recente koersbewegingen zorgen voor een interessante derivatenmarkt.

Met veel mogelijkheden tot winst, maar nog meer kansen om je geld te verbrassen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!