Goedemorgen Bitcoin: Fed blijft Amerikaanse dollars in economie pompen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $8,902.49.  Dat is 1.24% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0112 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $163,680,344,305.94 met een circulatie van 18,385,906 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Beurzen OKEx en Huobi compenseren verliezen na Bitcoin (BTC) daling en technische fout

Cryptoeurzen OKEx en Huobi hadden beide te maken met technische fouten toen de bitcoin markt een duikvlucht naar beneden maakte. Gedupeerden kunnen zich bij beide platformen melden voor een vergoeding.

Het is geen gratis geld, er moet wel aangetoond kunnen worden dat je door hen verliezen hebt geleden.

bitcoin meester

Wat gebeurt er met miners wanneer alle Bitcoin (BTC) in omloop is?

Rond het jaar 2140 zal het aller laatste beetje nieuwe bitcoin worden gemined. Vanaf dat moment zullen miners het moeten doen met transactiekosten als beloning. Hoe ziet gaat dat in zijn werk?

Amerikaanse Fed blijft ‘ongelimiteerd’ geld stoppen in economie

De Amerikaanse centrale bank heeft aangegeven voorlopig alle registers open te trekken om de economie te ondersteunen. De Federal Reserve gaat dagelijks dollars pompen in verschillende markten.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!