Goedemorgen Bitcoin: BTC is gemaakt voor een crisis

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin Core updates nu toegankelijk op Dark Web via Tor browser

Het team van Bitcoin Core heeft hun website ook toegankelijk gemaakt op het dark web. Dit is een gedeelte van het internet die niet direct vindbaar is voor bijvoorbeeld zoekmachines. Zo is het platform naar eigen zeggen veiliger voor (toekomstige) internetcensuur.

Bitcoin beurs BitMEX verliest terrein, 67.000 BTC van platform afgehaald

Derivatenbeurs BitMEX verloor de afgelopen tijd flink wat terrein. Andere concurrenten profiteren daarvan. BitMEX was recentelijk betrokken bij verschillende ‘schandalen’.

Eind 2019 lekte de beurs door een foutje in een email persoonlijke gegevens. En tijdens de grote dalingen op 12 en 13 maart ondervond het platform technische problemen.

‘Bitcoin (BTC) is gemaakt voor deze crisis’, aldus Coinbase CEO

Brian Armstrong, CEO van de Amerikaanse cryptobeurs Coinbase, is er van overtuigd dat bitcoin een belangrijke rol kan spelen. Tijdens en na de financiële crisis kan bitcoin de rol van ‘hard geld’ vertegenwoordigen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!