Goedemorgen Bitcoin: $148,9 miljoen verlies voor mining hardwarefabrikant

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,273.50.  Dat is 0.25% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $170,937,841,269.50 met een circulatie van 18,432,937 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin miner fabrikant Canaan leed $148,9 miljoen verlies in 2019

In het wereldje van bitcoin mining valt een hoop geld te verdienen. Maar je kunt ook flink de mist in gaan als je de situatie verkeert inschat en de prijs bijvoorbeeld flink inzakt. Canaan levert mining hardware maar leed een verlies van bijna $150 miljoen vorig jaar.

Energiecentrale uit New York verkocht al 30% van hun Bitcoin hashrate aan instituties

Over mining gesproken… Er is flink wat energie nodig om een grote winstgevende mining operatie te onderhouden. Een energiecentrale in New York verhuurt hun hardware aan investeerders.

Aandelenbeurs in Canada lanceert allereerste ‘Bitcoin Fonds’ ooit

De Canadese vermogensbeheerder 3iQ lanceert een Bitcoin fonds op een ‘traditionele’ beurs.  Na drie jaar van juridisch getouwtrek hebben ze een financieel product op de Toronto Stock Exchange (TSX) gekregen dat is gekoppeld aan Bitcoin.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!