Goedemorgen Bitcoin: ‘Pas op nep volume op beurzen’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

 

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

‘Bitcoin handelvolume voor groot deel nep’, waarschuwt financiële waakhond China

De financiële waakhond in China waarschuwt voor het grote nep volume die beurzen generen door wash trading. Het is een bekend gegeven dat veel beurzen hun volume oppompen om zo interessant te lijken voor handelaren.

Bitcoin Lightning node gezond houden? Lightning Labs ontwikkelt ‘assistent’

Bitcoin is voor een beginner niet altijd makkelijk om te gebruiken. Dat geldt ook voor de tweede laag bovenop bitcoin: het Lightning Network. Er komt echter steeds meer software beschikbaar om je zaken goed te regelen.

Lightning Labs ontwikkelt een ‘assistent’ om te helpen bij het managen van je Lightning node.

Hup Bitcoin Podcast: CoinMarketCap, Bitcoin vs goud en tips voor thuis

Check de nieuwste aflevering van de Hup Bitcoin Podcast waarin we het laatste nieuws bespreken uit de wereld van bitcoin.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!