Goedemorgen Bitcoin: Cryptograaf haalt $300.000 aan BTC terug

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

 

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoiners pokeren tegen corona, 50% inleg naar non-profit organisaties

Poker is normaal gesproken een spel met enkel verliezers en een paar winnaars.  De helft van de inleg van dit toernooi gaat echter naar organisaties die zich inzetten tegen het coronavirus. Maximaal 2000 personen uit de industrie doen mee aan een pokertoernooi.

Bitcoin (BTC) weggegeven als verrassing? Met Flitz kun je Lightning giftcards versturen

Flitz is een manier om giftcards uit te geven voor bitcoin op het Lighting Network. Leuk om eens uit te proberen wanneer je iemand geld wil geven, je kunt het nu relatief gemakkelijk doen via deze toepassing.

Cryptograaf haalt Bitcoin (BTC) private keys terug ter waarde van $300.000

Een Russische man verloor toegang tot het bestand met zijn private keys. Hij huurde een cryptograaf in om zijn geld terug te krijgen. En met succes, na maanden raden van het wachtwoord is het gelukt om toegang te krijgen tot een versleuteld zip-bestand met de toegang tot zijn BTC.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!