bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: BTC transacties gemiddeld weer goedkoper

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,688.37.  Dat is 1.00% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0086 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $215,710,037,187.00 met een circulatie van 18,455,100 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin (BTC) transacties op netwerk goedkoper, gemiddeld 0,63 euro

Bitcoin transacties zijn een voorbeeld van pure vraag en aanbod. Wanneer je een transactie het netwerk opstuurt kunnen miners deze verwerken. Als het druk is op het netwerk en de wachtrij in de mempool neemt toe, dan worden transacties duurder.

Recentelijk worden de kosten voor een verwerkte bitcoin transactie weer wat goedkoper.

Bitcoin beurs OKEx integreert peer-to-peer handelsplatform Paxful

De beurs OKEx implementeert Paxful Kiosk. De belangrijkste reden is de ondersteuning van 160 fiat valuta. Gebruikers van OKEx kunnen door deze samenwerking met al deze munten bitcoin kopen.

Hup Bitcoin over gestolen Bitcoin en gesloten bankrekeningen in China

In deze kersverse Hup Bitcoin Podcast #35 bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week. In deze aflevering staan we stil bij je veiligheid van je bitcoin. Er zijn malafide advertenties op Google te vinden die je naar nepwebsite brengen die zich voordoen als bitcoin beurzen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!