bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: ‘Hodlers op hoogste punt sinds 2016’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $35,760.40.  Dat is -1.23% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0028 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $665,266,133,932.40 met een circulatie van 18,603,431 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Aantal Bitcoin (BTC) ‘hodlers’ op hoogste punt sinds 2016

Je kunt bitcoin op allerlei manieren gebruiken. Je kunt er mee sparen, je kunt het gebruiken om te betalen uit noodzaak of bijvoorbeeld om te speculeren op prijsstijgingen.

Uit data van Glassnode blijkt dat het gebruik van bitcoin aan het veranderen is. Steeds meer bitcoin staan een lange tijd stil.

‘$8 miljoen aan Bitcoin (BTC) op Liquid was niet veilig’, zegt ontwikkelaar

Afgelopen donderdag stond 870 Bitcoin op het Liquid Network niet veilig (genoeg) opgeslagen. Door een probleem met timelocks en niet onderhouden firmware, was deze BTC  terecht gekomen in een speciaal ontwikkeld vangnet.

Sitemanager Bitcoin.org ontslagen na ruzie met anonieme eigenaar

De website Bitcoin.org is de oudste bitcoin website, ooit opgericht door Satoshi Nakamoto zelf. Het is onrustig rondom de website door onenigheid tussen degene die de website bijhield en de eigenaar.

Opvallend detail: de pseudo-anonieme eigenaar heeft aangegeven dit jaar zijn betrokkenheid langzaam af te willen bouwen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!