bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: 61% van alle BTC staat al 1 jaar stil

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,273.53.  Dat is 0.07% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $170,880,026,659.79 met een circulatie van 18,426,643 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

‘61% van alle Bitcoin staat meer dan 1 jaar stil, record sinds 2016’

61% van alle bitcoin in omloop staat al meer dan een jaar stil. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2016, het jaar voordat de bitcoin prijs kort naar $20.000 steeg.

Ondanks de onrustige wereldmarkten groeit het percentage van stilstaande bitcoin gestaag dit jaar. De prijsdalingen naar onder $4.000 en de stijging naar ver boven $10.000 konden veel bitcoiners niet verleiden tot het verkopen of versturen van hun BTC.

‘Meer dan 8% van Bitcoin transacties via ATM’s zijn schimmig’

De Amerikaanse toezichthouders hebben bitcoin pinautomaten in het vizier. Volgens Cipher Trace gaan zo’n 8% via Bitcoin ATMs naar schimmige beurzen. De analisten kijken puur naar de data in de Verenigde Staten.

Hup Bitcoin over Venezuela, BTCPay Server, Electrum en Bitcoin.org

In deze kersverse Hup Bitcoin Podcast #39 bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week.

Kun je in Venezuela je paspoort afrekenen met Bitcoin? En hoe privé is je transactie via een Bitcoin ATM? Bovendien komt de Electrum wallet met een forse update.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!