Bitcoin beurs Binance zet met Duitse partner nieuwe stappen in Europa

Bitcoinbeurs Binance wil het bereik en de mogelijkheden in Europa verder uitbouwen. Mede daarom gaat het bedrijf in zee met een Duits financieel dienstverlener genaamd CM-Equity.

Voldoen aan regels

Met de samenwerking wil Binance voldoen aan de regelgeving in Duitsland rondom bitcoinbedrijven. CM-Equity heeft de juiste licenties voor verschillende financiële diensten rondom bitcoin en andere assets.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De CEO van CM-Equity, Michael Kott, benadrukt dat: ”We zijn een compleet gelicenseerd digitale assets platform”.

Het is voor een bedrijf als Binance (met veel geld) makkelijker om samen te werken of bedrijven op te kopen met de juiste papieren. Op deze manier kunnen zij relatief snel nieuwe markten betreeden.

De samenwerking heeft ook voordelen van CM-Equity, volgens Kott zijn de liquiditeit en diensten van Binance van toegevoegde waarde voor zijn bedrijf.

Binance

Binance is wereldwijd bezig om (letterlijk) voet aan de grond te krijgen. De handelsbeurs nam eerder dit jaar een aandeel in een bedrijf in Indonesië en wil deze zomer nog uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk.

Ook maken ze werk van een betaalkaart in Europa. In de praktijk kun je met zo’n kaart betalen met je tegoeden op de beurs.

Voldoen aan de lokale regels is belangrijk, want wereldwijd worden er steeds meer regels opgetuigd waar bitcoinbedrijven aan moeten voldoen. Binance werd eerder bijvoorbeeld op de vingers getikt door de beurswaakhond van Maleisië.

Ook in Nederland moeten bedrijven sinds dit jaar voldoen aan strengere regels. 48 bitcoinbedrijven hebben zich inmiddels aangemeld bij de toezichthouder De Nederlandsche Bank.

Lees meer over:
BinanceBitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...