bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Fonds schrijft $751 miljoen aan BTC bij

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $37,217.80.  Dat is 4.65% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $692,330,614,438.60 met een circulatie van 18,602,137 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Deze prominente Twitter-accounts zijn door de Twitter hack getroffen

De wereld is opgeschrikt door een grootschalige Twitter-hack. De accounts van onder meer Joe Biden, Bill Gates, Elon Musk en bitcoin beurzen zoals Binance, Gemini en Coinbase zijn gehackt. Deze accounts verspreiden woensdagavond een nep bitcoin prijsvraag.

Twee tieners opgepakt na Bitcoin betalingen voor livestream van moord

In de categorie bizar en treurig nieuws: Twee Italianen van 17 jaar zijn opgepakt voor bitcoin betalingen aan een livestream waar kinderen werden misbruikt, gemarteld en vermoord.

Volgens de lokale media was het via een deep web website mogelijk om extra te betalen om te bepalen wat er met de kinderen gebeurde.

Bitcoin startup Zap haalt $3,5 miljoen op om bedrijf op te schalen

Tussen al het treurige nieuws vinden we ook nog positieve signalen voor het bitcoin ecosysteem. Bitcoin startup Zap heeft $3,5 miljoen aan investeringen opgehaald in een seed-ronde van april van dit jaar.

Zap is een bedrijf van Jack Mallers. Hun bekendste product zijn de Zap wallets voor het Lightning Network. De mobiele en desktop wallet zijn hebben in de markt een goede naam wegens de gelikte gebruikersinterface.

Bitcoin fonds van Grayscale koopt $751 miljoen aan BTC bij sinds april

Grayscale gooit al een aantal maanden hoge ogen in de Bitcoin industrie. Afgaand een rapport van afgelopen woensdag is dat volledig terecht. Ze zijn ook in Q2 rustig doorgegaan met het uitbreiden van het fonds.

In het tweede kwartaal van 2020 heeft de digital asset manager namelijk $905,8 miljoen aan digitale activa aan haar fondsen toegevoegd. Dat is bijna het dubbele van het vorige kwartaal-record. In Q1 van dit jaar was dat namelijk nog $503,7 miljoen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!