satoshi bitcoin cruise
bron: Ocean Builders

Op de cruise ‘Satoshi’ kun je compleet leven op alleen Bitcoin (BTC)

Elke bitcoiner droomt misschien van een eigen citadel, een paradijsje op aarde. Een ander concept dat nu het levenslicht ziet: een cruise waarvan de deelnemers alles in Bitcoin kunnen afrekenen.

Misschien in tijden van COVID-19 een wat bijzondere timing, maar Ocean Builders heeft deze cruise ‘Satoshi’ gedoopt, zo meldt bootpublicatie Maritime Executive.

Het bedrijf focuste zich eerder op zeewaardige schepen, maar heeft het idee opgevat om een oud cruiseschip uit 1990 om te bouwen.

De cruise is 247 meter lang, en kan 2.000 mensen huisvesten verspreid over 777 cabines.

Panama

Het nieuwe concept richt zich ook nadrukkelijk op long stay verblijf. Zo zijn er een stel cabines, die ook te koop staan. De cruise meert steeds aan in de Golf van Panana, op een halfuurtje van Panama City.

De eerste 200 cabines moeten tussen de 25.000 en 50.000 dollar op gaan brengen. De eerste kopers zullen rond januari 2021 aan boord gaan (zodra het concept aanslaat).

Operationeel directeur Chad Elwartowski van Ocean Builders hoopt zelfs dat innovatieve en creatieve mensen elkaar ontmoeten op het schip. Dat er als het ware een hub van Bitcoinbedrijven ontstaat die hun producten en diensten op de vloot testen.

Drijvend huis

Eerder liep een ander project in Thailand in de soep. Elwartowski en zijn compagnon hadden een drijvend huis gebouwd slechts 14 zeemijlen van het eiland Phuket. De autoriteiten staken daar destijds een stokje voor. Of ze deze keer er wel in slagen, is in tijden van het Coronavirus de grote vraag.

De Bitcoin prijs in euro:

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!