Goedemorgen Bitcoin: Koper van $500 miljoen aan BTC staat klaar

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Guggenheim Partners koopt voor $500 miljoen Bitcoin (BTC) bij Grayscale

2020 staat in het teken van het ‘grote geld’ dat een positie neemt in Bitcoin. Aan het rijtje kunnen we een nieuwe naam toevoegen: Guggenheim Partners, de vermogensbeheerder van de gelijknamige puissant rijke familie.

Deze vermogensbeheerder, investeringsbank én broker ineen heeft voor 500 miljoen dollar exposure genomen in het trust van Grayscale, GBTC.

CME is de grootste Bitcoin futuremarkt van dit moment

CME Group is de grootste aanbieder van bitcoin futures. Dat blijkt uit data van de afgelopen maand. Dat meldt Arcane Research.

CME Group is nu groter dan de eerdere koploper OKEx. De klanten van OKEx werden eerder dit jaar opgeschrikt door de wildste geruchten: de eigenaar en oprichter van de beurs werd opgepakt en niemand kon bij de ruim 200.000 BTC van de beurs.

Inmiddels is de beurs weer helemaal open. Dit nieuws had ongetwijfeld gevolgen voor de beurs, maar het is nog altijd een van de belangrijkste spelers in de future markten van BTC.

Arcane Research trekt een duidelijke conclusie uit deze cijfers: ”De institutionele beleggers zijn hier.” Er stond voor $1,16 miljard aan future contracten open bij CME.

Oekraïense overheid sponsort een serie met uitleg over Bitcoin (BTC)

Oekraïne heeft een ministerie van Digitale Transformatie. Dit ministerie komt met met een online serie om de burgers meer informatie te geven over bitcoin, blockchain en (helaas) ook andere cryptocurrency’s.

De serie ging afgelopen woensdag in première en werd ontwikkeld met Crystal Blockchain en Binance. De beurs Binance was ook betrokken bij het legaliseren van het bezit en minen van Bitcoin in het land.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)