Cardano koers verwachting: ADA pumpt 19,9% in een week – waarom stijgt Cardano?

13044 totale weergaven
cardano update

De afgelopen rally in de altcoin markt heeft gezorgd voor een koersstijging in Cardano ($ADA). Afgelopen week is de Cardano koers met 19,9% gestegen, waardoor de populaire altcoin momenteel een waarde heeft van $ 0,42.

Momenteel bevindt ADA zich op het hoogste koersniveau sinds midden juni. Maar waarom stijgt Cardano precies? In dit artikel nemen we een diepe duik in de Cardano koers.

Cardano koers maakt zich klaar voor verdere stijgingen

De stijging van bijna 20% van afgelopen week heeft een aantal Cardano holders in het groen zien gaan. Volgens data van Santiment hebben ze een winst/verlies ratio van 1,05. Voor elke transactie die verlies maakt, zijn er dus 1,05 transacties met winst.

Dit geeft aan dat het algemene marktsentiment positief is.

De koersstijging van afgelopen week zorgde ervoor dat Cardano boven zijn 20-daagse exponentieel voortschrijdende gemiddelde (EMA) is gestegen van $ 0,38. Dit geeft aan dat de koopdruk aan het stijgen is, wat wordt ondersteund door de stijgende Relative Strength Index (RSI) van 65, net onder de overgekochte waarde van 70.

Ook is Cardano boven het 50-daags small moving average (SMA) op de $ 0,4134 gestegen, wat betekent dat de recente koers boven zijn langetermijngemiddelde is gestegen. Een verdere bullish rally is daardoor zeker mogelijk.

Cardano koers grafiek
Cardano koers / Bron: TradingView

Mocht ADA echter weer onder deze waarden dalen, dan kan het verder zakken naar een koersniveau van $ 0,38. Dit zou een daling zijn van 9,5% betekenen. Het bullish sentiment blijft echter aanhouden, waardoor Cardano opnieuw zijn weerstand bij de $ 0,42 test.

Mocht de Cardano koers boven het $ 0,42 niveau breken, dan zou de koers verder kunnen stijgen naar $ 0,46, voordat het de $ 0,50 bereikt. Gezien de huidige ontwikkelingen zien deze doelen er erg realistisch uit.

Altcoins die net als Cardano kunnen stijgen op korte termijn

Het positieve sentiment dat Cardano overheerst kan aanduiden dat er een nieuw altcoin season op komst is. De stijgingen in ADA kunnen overstromen op andere kleine altcoins met potentie. Daarom zullen we twee projecten bespreken waarvan wij verwachten dat ze kunnen stijgen.

Pepe Unchained – Layer 2 met snelle transacties en lage kosten

Pepe Unchained ($PEPU) is de nieuwste meme coin die de Pepe meme van zijn boeien bevrijdt. Het project lanceert zijn eigen Layer 2 blockchain met razendsnelle transactiesnelheden en lage kosten. Dit maakt Pepe Unchained ook de eerste meme coin in Pepe thema dat echte utiliteit biedt aan zijn token holders.

De Layer 2 blockchain is een directe bridge tussen Ethereum en Pepe Unchained. Naast de Layer 2 zul je ook passief inkomen kunnen verdienen via het staking mechanisme. Momenteel verdien je namelijk een jaarlijks rendement van 557% als je tokens koopt tijdens de presale.

Pepe Unchained presale

In totaal zal het project 8 miljard tokens hebben, die zijn verdeeld over de presale (20%), staking (30%), marketing (20%), liquiditeit (10%), ontwikkeling van het project (10%) en de opslag van de layer 2 (10%). De combinatie van humor en utiliteit zal Pepe coin van de troon kunnen stoten, wat Pepe Unchained de coolste kikker van de meme coin sector maakt.

Sluit je nu aan bij het legion van Pepe Unchained door $PEPU tokens te kopen tijdens de presale. De tokens kosten $0,0083926 per stuk, hoewel de prijs over minder dan 12 uur zal stijgen. Grijp nu de kans om tokens goedkoop aan te schaffen voordat ze de lucht inschieten bij hun lancering. Deze kleine crypto met potentie kan net als Cardano op korte termijn de lucht in schieten.

Base Dawgz – Spring in een nieuw multi-chain meme coin avontuur

Spring in een nieuw avontuur met Base Dawgz ($DAWGZ), de nieuwste meme coin sensatie op de Base blockchain. Dit is echter niet de enige blockchain waarop de meme coin beschikbaar zal zijn. Je kunt direct overspringen op Ethereum, BNB Chain, Avalanche en Solana.

Dankzij deze utiliteit kunnen token holders moeiteloos transacties doen over verschillende blockchains. Dit maakt Base Dawgz de ideale meme coin om te profiteren van stijgingen binnen deze altcoins. Als Solana blijft stijgen, dan zet dit de toon voor een nieuwe altcoin season.

Base Dawgz presale

 

Base Dawgz heeft in totaal 8,453 miljard $DAWGZ tokens. Deze tokens zijn verdeeld over de presale (20%), staking (20%), liquiditeit (20%), marketing (15%), DAWGZ beloningen (15%) en listings (10%). Dit betekent dat de meerderheid van de tokens, 55%, direct in handen komt van de community.

Sluit je aan bij Base Dawgz door tokens te kopen voor $0,0061 per stuk. De presale is al erg populair, gezien het bijna $2,5 miljoen opgehaald heeft. Je kunt nu tokens kopen met ETH, USDC, BASE, BNB, AVAX en SOL. Begin gelijk met staken om passief inkomen te verdienen met een jaarlijks rendement van 1.769%. Al 19,4% van de tokens bevindt zich al in de staking pool, wat het succes op lange termijn groter maakt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Cardanokoers verwachting

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...