Pepe Coin vs Shiba Inu: welke crypto meme gaat stijgen na meme coin comeback?

12856 totale weergaven

Meme coins, wie kent ze niet. Van Pepe Coin tot aan Shiba Inu, de koersen van meme coins zijn ontzettend volatiel. Dit kan verstandige traders een enorm rendement opleveren, aangezien een meme coin met tientallen procenten op een dag kan stijgen. Vandaag duiken we dieper in op Pepe coin en Shiba Inu en de daarbij behorende verwachtingen voor de komende tijd van deze meme coins.

Wat kunnen we verwachten van de koers van Pepe coin?

Pepe coin is de afgelopen week met 9,5% gestegen en maakt daarmee een einde aan een periode van scherpe dalingen. Vandaag ziet de koers een stijging van 5% en daarmee wordt PEPE verhandeld rond $ 0,000009679956.

pepe koers verwachting
SHIB/USD – Bron : TradingView

Als we kijken naar het verloop van de PEPE koers over de afgelopen maanden, zien we dat de meme coin aardig wat leed te verduren heeft gehad. De koers daalde van de lokale top rond $ 0,000017112326 naar de bodem rond $ 0,000007712520, wat een koersvermindering van 55% opleverde.

Het lijkt erop dat PEPE momenteel bezig is aan het herstel van de scherpe daling. Vanaf de bodem is de koers alweer 25% gestegen.

Als we verder inzoomen op de koers, zien we aantal koerslevels waar PEPE hoogstwaarschijnlijk tegen aan zal lopen.

pepe unchained koers verwachting
SHIB/USD – Bron: TradingView

Het eerste koerslevel ligt rond $ 0,000010358286, waar PEPE enige resistance zal ervaren. Het volgende koerslevel waar PEPE-resistance kan ervaren ligt rond $ 0,000012118306. Een stijging richting het bovenste resistance level zou een toeneming van 25% in de koers betekenen.

Het lijkt er dus op dat de koers van PEPE bezig is met een trendkanteling en dat verdere stijgingen op de horizon liggen.

Wat kunnen we verwachten van de koers van Shiba Inu?

De koers van Shiba Inu wist vorige week een stijging van 13,8% neer te zetten en sloot de week af met een koers van $ 0,00001762. Vergeleken met PEPE, ziet de koers van Shiba Inu er iets minder positief uit. Vanaf de lokale top rond $ 0,00004592 is de koers met 60% gedaald en wordt SHIB nu rond $ 0,00001801 verhandeld.

SHIB/USD koers verwachting – Bron : TradingView
SHIB/USD – Bron : TradingView

Vanaf de bodem is SHIB 40% gestegen richting de huidige koers, wat aangeeft dat er enig herstel verwerkt is voor de koers van SHIB. De resistance levels waar de koers van Shiba Inu als eerste tegen aan zal lopen liggen rond $ 0,00002099 en $ 0,00002596. Als SHIB dit koers niveau weet te overwinnen dan staat de weg open richting het koers-niveau van rond de $ 0,00002751.

Een stijging richting het laatste koerslevel zou kunnen resulteren in een toename van 50% in de koers van Shiba Inu.

Welke alternatieven zijn er voor Pepe en Shiba Inu?

De meme coins hebben het zwaar te verduren gehad de afgelopen periode. Dit heeft mede te maken met de daling die Bitcoin is ondergaan, de token daalde de afgelopen periode met zo’n 25%. Vaak zien we dat Bitcoin de koersen van meme coins mee onderuit trekt, echter werkt dit natuurlijk ook de andere kant op: bij een stijging van Bitcoin worden meme coins gelukkig weer mee omhoog getrokken.

Nu het er onzeker uit ziet voor de koersen van Shiba Inu en Pepe coin, zijn investeerders op zoek naar alternatieve meme coins om in te investeren. Een interessante keuze om dan te maken, zou een investering in Pepe Unchained of Shiba Shootout kunnen zijn. Deze presale projecten zijn geïnspireerd door de originele meme coins en hopen de gigantische stijgingen van PEPE en SHIB na te bootsen. Tijdens de presale is het mogelijk voor investeerders om tokens te kopen voordat deze op een exchange zijn verschenen.

Pepe Unchained – $PEPU-token haalt $ 3,6 miljoen op met presale

Pepe Unchained is een meme coin die gebaseerd is op de originele Pepe Coin. Pepe Unchained is gebouwd op de Ethereum blockchain en zorgt voor een brug tussen de Pepe blockchain en de Ethereum blockchain.

Gebruikers van de $PEPU-token, die tijdens de presale wordt verkocht, kunnen genieten van snelle transacties en lage transactiekosten.

pepe unchained koers verwachting

Tijdens de presale kunnen investeerders de $PEPU-token kopen, die verkocht wordt tegen een koers van $ 0,0084261. De gekochte $PEPU-tokens kunnen gestaked worden en een jaarlijkse rente van 518% opleveren.

Wacht dus niet langer en betreed vandaag de wereld van Pepe Unchained nog. $PEPU kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT en creditcard.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Shiba Shootout – $SHIBSHOOT-token verzamelt meer dan $ 600,000 met presale

De op Shiba Inu gebaseerde meme coin, Shiba Shootout, heeft met zijn presale al meer dan $ 600,000 weten op te halen. Shiba Shootout heeft een western cowboy thema en in de hoofdrol speelt Marshal Shiba.

Wat Shiba Shootout zo interessant maakt voor investeerders is het feit dat het presale project meerdere functies heeft. Zo is het mogelijk voor investeerders om vrienden uit te nodigen om zich bij de community van Shiba Shootout aan te sluiten. Hiervoor worden ze beloond met $SHIBASHOOT-tokens. Daarnaast kunnen bezitters van de $SHIBASHOOT-token stemmen over de toekomst van het project.

Het presale project organiseert ook een loterij, waar investeerders loten kunnen kopen met de $SHIBASHOOT-token, om vervolgens kans te maken op grote prijzen. Ook is het mogelijk om de $SHIBASHOOT-token te staken, wat een jaarlijkse rente van 1510% oplevert.

Ben je een echte Shiba Inu fan en wil je graag investeren in alles wat te maken heeft met Shiba Inu? Kies dan voor Shiba Shootout. De $SHIBASHOOT-token is te koop met ETH, BNB, USDT en creditcard tegen een koers van $ 0,0196.

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

  • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
  • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
  • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...