Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) koers verwachting 2024, 2025 en 2030

shiba shootout 1

Onze Shiba Shootout koers verwachting voorspelt het toekomstige koerstraject van de nieuwe cryptomunt $SHIBASHOOT. Wat investeerders vooral interessant vinden aan Shiba Shootout is de enorme potentie die het project heeft als meme coin met een levendig universum en verschillende ideeën voor utiliteit. We leggen je in deze Shiba Shootout koers verwachting alles uit over het project en voorspellen de $SHIBASHOOT koers van 2024, 2025 en 2030.

 

$SHIBASHOOT koers verwachting samengevat

In de toekomst zal Shiba Shootout een prominente meme coin worden volgens onze voorspellingen. De sectie hieronder vat kort de hoofdgedachten van onze Shiba Shootout koers verwachting samen, waardoor jij kunt lezen waarom we een voorspoedige toekomst verwachten voor $SHIBASHOOT.

Eind 2024:

 • De presale is met succes beëindigd en vanwege de hype achter het project stijgt de koers al snel richting de hoogste koers uit onze $SHIBASHOOT koers verwachting.
 • Hierna volgt een kleine correctie doordat de hype afneemt en investeerders hun winst pakken.
 • De koers vindt echter steun bij een gemiddelde waarde van $0,055 vanwege de aanhoudende interesse in de utiliteitsfeatures van Shiba Shootout, zoals de ‘Cactus staking’.

Eind 2025:

 • Tegen het einde van 2025 is Shiba Shootout gelist op T1 exchange listings met eigen $SHOOTOUT merchandise, een Academy en eigen analysetools.
 • Het project heeft 100.000+ token holders dankzij de ‘Lucky Lasso Lotteries’ en ‘Campfire Stories’, unieke features waarmee gebruikers extra $SHIBASHOOT kunnen verdienen.
 • Als gevolg van de stijgende populariteit zal ook de gemiddelde $SHIBASHOOT koers stijgen naar $0,70.

Eind 2030:

 • Shiba Shootout heeft zichzelf gevestigd als een prominente speler in de meme coin sector met een groot aantal token holders.
 • De staking utiliteit houdt investeerders op lange termijn geïnteresseerd met passieve beloningen.
 • Ook de andere features van Shiba Shootout blijven interessant voor de community.
 • De gemiddelde koers zal tegen 2030 volgens onze verwachtingen $0,21 zijn.
Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,0175 $ 0,055 $ 0,072
2025 $ 0,025 $ 0,070 $ 0,12
2030 $ 0,055 $ 0,21 $ 0,62
Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Wat is Shiba Shootout?

Shiba Shootout is een gloednieuwe meme coin die de Shiba Inu meme een nieuw leven inblaast. Het project is volledig gethematiseerd in een Western stijl en zal zijn eigen play-to-earn game hebben. In deze game zul je $SHIBASHOOT kunnen verdienen als beloning. De game zal voornamelijk een community gedreven ervaring zijn.

Het verhaal van Shiba Shootout begint bij een dorpje in het Wilde Westen, Shiba Gulch. De stoffige straten van dit dorp zijn bezaaid met saloons waar de Shiba Scherpschutters samenkomen. Onder leiding van Marshal Shiba nemen ze deel aan de verschillende activiteiten van Shiba Shootout, zoals poker toernooien of een shoot-out met een crypto twist.

Wat is Shiba Shootout

Het merendeel van de $SHIBASHOOT tokens komt in handen van de community. Shiba Shootout heeft in totaal 2,2 miljard tokens die verdeeld zijn over de presale (35%), marketing (20%), staking (20%), liquiditeit (10%), ontwikkeling van het project (10%) en 5% wordt weggezet voor de loyaalste Shiba Sharpshooters. Deze Sharpshooters zijn betrokken token holders die regelmatig deelnemen aan activiteiten en memes maken en delen over Shiba Shootout.

 

De verschillende gebruiksmogelijkheden van Shiba Shootout

Shiba Shootout zal niet zomaar een meme coin zijn. De nieuwe cryptomunt zit boordevol unieke features en utiliteit die het project nog specialer maken. Deze features bieden bijvoorbeeld extra beloningen of de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen. Hieronder zetten we alle toekomstige features van Shiba Shootout op een rijtje:

 • Campfire stories: De leden van de community komen regelmatig bij elkaar om hun crypto en meme coin ervaringen te delen op een verhalende manier. De beste en sterkste verhalen ontvangen bonus $SHIBASHOOT tokens.
 • Posse rewards: Verwijs je vrienden om deel te nemen aan Shiba Shootout en ontvang bonus tokens. Des te groter je posse is, des te hoger je beloningen zullen zijn.
 • Token Governance Roundups: Net als in het Wilde Westen komt het hele Shiba Gulch samen om te vergaderen over de toekomst van de token. $SHIBASHOOT zal dus deels functioneren als een bestuurstoken, waarbij je kunt stemmen op voorstellen over de toekomst van het project.
 • Lucky Lasso Lotteries: Koop een lot uit de Lucky Lasso Loterij met $SHIBASHOOT tokens. Je hebt de kans om grote prijzen te winnen. Een deel van de opbrengst van deze loterijen zal naar een goed doel gaan.
 • Cactus Staking: Verdien passief inkomen door je tokens te staken op een cactus in het digitale landschap van Shiba Shootout. In deze speelse weergave ontvang je meer tokens als je ze voor een langere periode vastlegt.

 

Koers geschiedenis van Shiba Shootout

Omdat Shiba Shootout een nieuw project is, heeft het nog geen koers geschiedenis. Het project bevindt zich nu nog in de presale fase, waarbij $SHIBASHOOT tokens worden verkocht aan vroege investeerders tegen een relatief lage prijs. De presale is in midden 2024 gelanceerd, waarbij tokens worden verkocht tegen een startpijs van $ 0,0195.

Shiba Shootout presale pagina

De presale biedt 35% van de 2,2 miljard $SHIBASHOOT tokens te koop. Naarmate de presale vordert en de volgende fases betreedt, zal de prijs per token stijgen. Je kunt op het moment tokens kopen met Ethereum, BNB, USDT en creditcard. Hiervoor heb je wel een compatibele crypto wallet voor nodig. Bezit je nog geen wallet? Neem dan een kijkje bij onze beste crypto wallets.

Vroege investeerders kunnen gelijk beginnen met het verdienen van staking beloningen. Leg nu je tokens vast om gebruik te maken van het hoge jaarlijkse rendement (APY) dat momenteel op 2.189% staat. Dit percentage zal echter afnemen naarmate meer mensen hun tokens staken. Doordat 20% van het totaalaanbod is gereserveerd voor staking, behoort $SHIBASHOOT tot de beste staking coins van 2024.

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Shiba Shootout koers verwachting 2024

2024 is een erg bullish jaar voor cryptocurrency. Bitcoin heeft een nieuwe recordhoogte bereikt en meme coins zijn enorm gestegen. Sindsdien daalden de koersen weer, waardoor investeerders op zoek kunnen zijn naar een nieuwe cryptomunt met potentie die op korte termijn zal stijgen. Hier komt Shiba Shootout bij kijken. Het project blaast een nieuw leven in de meme coin sector met zijn speelse uiterlijk en uitdagende play-to-earn game.

In 2024 zal Shiba Shootout zijn presale met succes afronden. Hierna wordt $SHIBASHOOT naar verwachtingen gelist op CoinGecko en CoinMarketCap, waardoor de zichtbaarheid en populariteit van de token verder kan stijgen. De staking utiliteit zorgt ervoor dat het project niet gelijk na zijn lancering zal instorten, maar in plaats daarvan juist een stabiele koers zal aanhouden.

Shiba Shootout koers verwachting roadmap

Als Shiba Shootout Fase 2 kan bereiken tegen het einde van dit jaar, dan zou $SHIBASHOOT een van de populairste cryptomunten kunnen worden. Een listing op een centrale exchange (CEX) geeft een grote poel investeerders namelijk toegang om de token te verhandelen. Met dat als drijvende factor voorspelt onze Shiba Shootout koers verwachting een gemiddelde koers van $ 0,055 in 2024.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,0175 $ 0,055 $ 0,072

 

Shiba Shootout koers verwachting 2025

Onze Shiba Shootout koers verwachting gaat ervan uit dat tegen het einde van 2025 het project zijn hele roadmap heeft kunnen uitvoeren. Dit betekent dat Shiba Shootout tegen die tijd een bruisende community zal hebben van meer dan 100.000+ token holders die actief deelnemen aan de activiteiten.

In Shiba Gulch zullen dus regelmatig meme-offs plaatsvinden waarbij de beste Shiba Sharpshooters token beloningen verdienen. Ook heeft de Lucky Lasso Lottery verschillende goede doelen geholpen, terwijl een aantal gelukkige investeerders grote prijzen hebben gewonnen. De woelige community zorgt voor een bloeiende $SHIBASHOOT koers, die als gevolg is gestegen.

Verder zorgen het unieke thema en de features van de coin dat $SHIBASHOOT er tussenuit springt in een zee van meme coins. Het biedt zijn gebruikers een meeslepende ervaring die verder gaat dan enkel transacties. Om deze redenen voorspelt onze Shiba Shootout koers verwachting een gemiddelde koers van $ 0,070, met een potentieel hoogte- en dieptepunt bij de $ 0,12 en de $ 0,025, respectievelijk.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2025 $ 0,025 $ 0,070 $ 0,12

 

Shiba Shootout koers verwachting 2030

Uiteraard is het lastig om een Shiba Shootout koers verwachting te maken die over zes jaar nog accuraat is. De crypto sector is erg onzeker, waardoor het zomaar kan zijn dat $SHIBASHOOT daalt of juist harder stijgt dan verwacht. Toch zijn onze analisten de uitdaging aangegaan om je te helpen een besluit te vormen over dit nieuwe crypto project.

Hoewel de fundamenten van Shiba Shootout erg sterk zijn, blijft het in essentie een meme coin. Dit betekent dat de $SHIBASHOOT koers verwachting erg afhankelijk is van de hype rondom de cryptomunt. Het project moet daarom zijn best doen om jarenlang relevant te blijven, zoals Dogecoin ook heeft gedaan.

Shiba Shootout koers verwachting 2030

Als Shiba Shootout hierin slaagt, dan zou het net als $DOGE een marktkapitalisatie in de miljarden kunnen hebben. Mocht Shiba Shootout ooit dezelfde marktkapitalisatie hebben als Dogecoin op dit moment ($ 15,6 miljard), dan zou de $SHIBASHOOT koers op $ 7,10 staan.

Dankzij zijn unieke features verwachten we dat het project hier in kan slagen. Het team heeft genoeg tokens opzij gezet voor staking en de ontwikkeling van Shiba Shootout. We verwachten daardoor dat het project zich zal blijven ontwikkelen totdat het een gevestigde naam is in de meme coin sector. Onze Shiba Shootout koers verwachting voorspelt daarom een gemiddelde koers van $ 0,21 tegen het einde van 2030.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2030 $ 0,055 $ 0,21 $ 0,62

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Potentiële hoogte- en dieptepunten voor Shiba Shootout

Wij zijn erg bullish en verwachten dat Shiba Shootout zal stijgen dankzij de enorme potentie die het project heeft. In de onderstaande tabel vatten we onze bevindingen uit de Shiba Shootout koers verwachting nog even kort samen. Zo zie je in een enkele oogopslag wat de potentiële hoogte- en dieptepunten van $SHIBASHOOT zijn.

Jaar Potentieel hoogtepunt
Potentieel dieptepunt
2024 $ 0,072 $ 0,0175
2025 $ 0,12 $ 0,025
2030 $ 0,62 $ 0,055

 

Conclusie

In onze Shiba Shootout koers verwachting voorspellen we dat $SHIBASHOOT signifcant zal stijgen en leggen we je uit waarom we dat denken. Het project heeft enorm veel potentie dankzij zijn unieke thema en verschillende features. Daarnaast komt het merendeel van de 2,2 miljard tokens direct in handen van investeerders, waardoor het project erg community gericht is.

In onze Shiba Shootout koers verwachting voorspellen we tegen het einde van 2024 een gemiddelde koers van $ 0,055. Tegen 2025 zal dit gemiddelde stijgen naar $ 0,070 voordat het $ 0,21 bereikt in 2030. Deze $SHIBASHOOT koers verwachting is gebaseerd op de fundamenten van het project en de huidige informatie die beschikbaar is. De toekomst is echter onzeker, dus voer altijd je eigen onderzoek.

$SHIBASHOOT is meer dan een meme coin, het is een verhaal dat een hechte community samenbrengt. Vier de cultuur van het Wilde Westen gecombineerd met het meme coin sentiment en deel hilarische memes met je posse door nu $SHIBASHOOT tokens te kopen. Tokens kosten momenteel slechts $ 0,0195 per stuk.

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Shiba Shootout?

Welke utiliteit biedt Shiba Shootout?

Hoe betrouwbaar is de Shiba Shootout koers verwachting?

Wat is de Shiba Shootout koers verwachting voor 2024?

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...