Goedemorgen Bitcoin: Duitsland ontvangt donaties na grote verkoop BTC

6288 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Duitsland ontvangt donaties met berichten op bitcoin adres

De Duitse overheid heeft recentelijk voor miljarden aan Bitcoin verkocht, wat leidde tot onrust op de cryptomarkt. Deze verkoop volgde op een serie transacties waarbij de overheid duizenden BTC verplaatste naar verschillende beurzen. Na deze verkoopgolf ontving Duitsland echter nog $420 aan Bitcoin van verschillende wallets, soms vergezeld van controversiële berichten.

Een transactie van $1,23 bevatte bijvoorbeeld de boodschap: “Eine schoene, zensurfreie Buehne gebt Ihr uns,” wat vertaald betekent: “Jullie geven ons een mooi, censuurvrij podium”

$170 miljoen aan Bitcoin shorts geliquideerd in één weekend

Vandaag zag de Bitcoin koers zijn grootste prijsstijging in twee maanden. Dit volgt een dag na de koersstijging na een aanslag op oud-president Donald Trump.

De Bitcoin koers steeg in de afgelopen 24 uur met 5,34% naar $ 62.970. Dit is de grootste dagelijkse stijging sinds 20 mei. Maar wat is nu de Bitcoin koers verwachting voor de komende periode?

CDK Global betaalt $25 miljoen in BTC om ransomware aanval te stoppen

CDK Global heeft $25 miljoen in Bitcoin betaald om een ransomware aanval op te lossen, die de software van 15.000 Amerikaanse autodealers verstoorde.

CDK Global, een grote softwareleverancier voor autodealers in de Verenigde Staten, kreeg onlangs te maken met een aanzienlijke ransomware aanval. Volgens ZachXBT, een on-chain detective, betaalde het bedrijf $25 miljoen in Bitcoin om het probleem aan te pakken.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...