Meme Games kopen – Lees alles in de Meme Games koopgids

meme games koopgids start

Ga jij ook voor goud tijdens de Olympische Spelen? Meme Games kopen kan een goede stap zijn om maximaal te profiteren van dé meest sportieve meme coin van dit moment. Wat maakt $MGMES zo bijzonder? Lees het allemaal in deze Meme Games koopgids!

The Meme Games presale update

De presale van The Meme Games is helemaal uitverkocht en de Spelen met inzetten op de meme karakters zijn voorbij. De meme spelers hebben hard getraind en de winnaars hebben hun 25% rewards ontvangen. De tokens kunnen vanaf nu geclaimd worden en als je dit helemaal over het hoofd hebt gezien en alsnog de $MGMS wilt kopen, dan kan dat via de exchange Uniswap.

Een presale die momenteel interessant is om in de gaten te houden is Pepe Unchained de bekende PEPE alleen dan een 2.0 versie met een eigen layer-2. Ze hebben al ruim $13 miljoen opgehaald en gaan richting het einde, dus wacht niet te lang!

Wat is The Meme Games? – Samenvatting

Snel meer weten over The Meme Games? De onderstaande samenvatting vertelt je puntsgewijs de meest belangrijke informatie over deze bijzondere token:

  • Presale: The Meme Games bevindt zich momenteel in de presale. De token kan tot 8 september in de presale gekocht worden, daarna zal de token gelanceerd worden op gedecentraliseerde exchanges (DEX).
  • Winnen: Bij het kopen van de token mag je een meme atleet selecteren. Wint jouw atleet, dan ontvang je een mooie tokenbonus van maar liefst 25% bovenop je originele aankoop.
  • Staking: The Meme Games kent een uitgebreid stakingmechanisme dat voorziet in een uitgifte verspreid over in totaal twee jaar. Vroegere stakers profiteren van extra voordeel door de kleine staking pool.
  • Populariteit: Meme coins zitten enorm in de lift. Door verschillende meme coins karikaturen de Olympische strijd met elkaar aan te laten gaan kunnen verschillende meme crypto communities met elkaar verenigd worden.
Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

The Meme Games kopen – eenvoudig stappenplan

Ben jij sneller dan Usain Bolt en Fanny Blankers-Koen samen? Dan wil je waarschijnlijk meteen weten hoe je zo snel mogelijk The Meme Games kopen kan. Investeren in deze token is met behulp van het onderstaande stappenplan zo gepiept.

koopgids meme games

  1. Stap 1: Zorg voor een crypto wallet.

    Om Meme Games te kunnen kopen zul je de beschikking moeten hebben over een off-chain wallet die ERC-20 (Ethereum) tokens ondersteunt. Mocht je deze nog niet hebben, dan is het zaak er eentje aan te maken. Bezoek onze pagina met beste crypto wallets voor meer informatie over het aanmaken en gebruiken van een crypto wallet.
  2. Stap 2: Vul je wallet met tokens.

    Heb je eenmaal een wallet aangemaakt, dan moet je deze eerst te vullen met tokens. Dit kan vaak via de website van de wallet provider. Met Ethereum, USDT en BNB tokens kun je Meme Games kopen. Eventueel zou je er ook voor kunnen kiezen om met je creditcard crypto te kopen op de website van Meme Games.
  3. Stap 3: Koppel je wallet en koop tokens.

    Met een goedgevulde crypto wallet is het tijd om naar de officiële website van Meme Games te gaan. Koppel je wallet via de widget (rechts in het scherm). Vul in hoeveel tokens je wilt kopen, en bevestig de aankoop. Kies je favoriete atleet om (mogelijk) een bonus van 25% te verdienen.
  4. meme games koopgids wallet connect

  5. Stap 4: Speel, stake en trade.

    Bonus of niet, bij The Meme Games kun je de token staken voor extra rewards. Dit maakt het mogelijk om een extra groot rendement te krijgen op je investering. Hou de vele ontwikkelingen rondom $MGMES in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen tijdens de spelen en trade de token zodra deze eenmaal op de exchanges verschenen is!

 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is The Meme Games?

The Meme Games is de nieuwste hype van de meme coin markt, die zich geheel toespitst op de populairste meme karikaturen die met elkaar de sportieve strijd aangaan tijdens de Olympische Spelen. Geheel in de geest van de spelen (‘meedoen is belangrijker dan winnen’) willen de makers van Meme Games ‘crypto degens’ en andere liefhebbers van karikaturale tokens een leuke tijd bezorgen – en de kans geven om flinke rendementen te halen.

meme games koopgids logo

Wanneer je The Meme Games koopt krijg je de mogelijkheid om jouw favoriete atleet uit te kiezen – een bekend figuur in de Meme Coin wereld, zoals bijvoorbeeld Brett en Pepe. In diverse games zullen deze atleten het tegen elkaar opnemen. Wint jouw kampioen? Dan kun je als investeerder een mooie bonus verwachten.

De presale van The Meme Games zal lopen tot de sluitingsceremonie van de Paralympische spelen. Hierna zal de token op de exchanges verschijnen, en is het aan slimme meme coin investeerders de beurt om hun gouden plakken snel te verzilveren – alhoewel zij de token ook vast zouden kunnen gaan houden, omdat Meme Games qua rendement een van de beste staking coins is.

Naam Token The Meme Games
Ticker $MGMES
Netwerk Ethereum
Totaal aantal tokens 2.024.000.000
Aantal tokens (van het totaal) in presale 10,00%
Meme Games tokenomics

The Meme Games tokenomics

In de tokenomics van een crypto project staat het totale aantal tokens beschreven, en de verdeling van deze token. Kijken we naar The Meme Games, dan zien we dat de 2.024.000.000 tokens als volgt verdeeld zijn:

meme games koopgids tokenomics

  • Presale: 35,50% van het totale aantal tokens zal in de ICO crypto fase verkocht worden. Dit zijn de tokens die op dit moment via de openbare verkoop worden aangeboden.
  • Projectgelden: 17,70% van alle $MGMES tokens zal worden gebruikt om de ondersteuning van het project te bekostigen. Het gaat hierbij onder meer om het betalen van de developers en dergelijke.
  • Marketing: de beste nieuwe meme coins maken gebruik van een groot aantal marketingtools om de community te vergroten. Bij Meme Games is 15% van de tokens gereserveerd voor marketingdoeleinden.
  • Gaming rewards: door de juiste kampioen te kiezen kun je mooie bonussen krijgen. Bij deze gaming token is 12% van het tokentotaal gereserveerd om als gaming reward naar de community te vloeien.
  • Staking: zet je tokens vast in een smart staking contract, en profiteer van grote stakingopbrengsten. In totaal is 10% van het totale aantal tokens gereserveerd om via staking uitgekeerd te worden.
  • Liquiditeit: Liquiditeit is belangrijk om op exchanges een token snel en gemakkelijk te kunnen verhandelen. 10% van de tokens is voor dit doel gereserveerd, waardoor soepele transacties gegarandeerd kunnen worden.
De kampioenen van Meme Games

De kampioenen van The Meme Games

Ook zo benieuwd welke atleten het bij de eerste Meme spelen tegen elkaar op mogen nemen? Er zijn vijf gekwalificeerde kampioenen geselecteerd. Dit zijn de iconen van de meest populaire cryptomunten.

1. Pepe the Frog2. Doge3. Brett4. Turbo5. DogWifHat

Pepe the Frog

Namens Frankrijk mag Pepe the Frog, uiteraard bekend van meme coin Pepe het opnemen. Het enfant terrible van de cryptowereld lijkt vooral goede kansen te maken op onderdelen als verspringen en zwemmen en zal gesteund worden door duizenden supporters.

meme games koopgids pepe

Doge

Dogecoin is de oudste en meest succesvolle meme coin ter wereld. Mocht de digitale Doge op de Meme Games hetzelfde uithoudingsvermogen hebben als de token, dan schrijven we deze viervoeter op voor vrijwel alle hardlooponderdelen – inclusief de marathon!

meme games koopgids doge

Brett

Met Brett hebben onze oosterburen een eigen uitdager op de Meme Games. Deze token rondom deze nieuwkomer wist in de afgelopen maanden rap te stijgen – kan zijn fanbase Brett ook op de meme coin spelen naar de overwinning brengen?

meme games koopgids brett

Turbo

Turbo is snel, razendsnel. De Turbo token ontstond ooit in een mix van creativiteit en AI. Het resultaat staat tijdens deze Meme Games voor Italië op de baan. Zet jij in op een overwinning voor Turbo om die 25% bonus te krijgen?

Meme games koopgids turbo

DogWifHat

Een hond met een hoedje, meer is het niet. Toch kon DogWifHat een razendpopulaire meme coin worden, en is nu ook (namens Groot-Brittannië) een debuut op de Meme Games aanstaande. De sympathieke DogWifHat heeft alles in huis om een publieksfavoriet te worden.

meme games koopgids dogwifhat

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

Is nu Meme Games token kopen verstandig?

Meme Games is het eerste grote meme crypto project dat zich focust op de Olympische Spelen. Experts en analisten zien potentie in de token, alhoewel er ook de nodige risico’s zijn. Het enthousiasme komt met name voort uit de combinatie van verschillende elementen, die samen als een soort EPO de prestaties van Meme Games kunnen versterken. Welke argumenten liggen aan het enthousiasme ten grondslag?

Populariteit Olympische SpelenGroeiende Meme coin marktBonusstructuurGroeiplannen

Populariteit Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen in Parijs staan de televisiecamera’s van de wereld richting Frankrijk gericht. Niet zo gek, want duizenden atleten nemen het in honderden verschillende sportonderdelen tegen elkaar op. Slimme investeerders proberen uiteraard te profiteren van alles wat met dit miljardenevenement te maken heeft – en de kans is best groot dat men massaal op een crypto rondom de Olympische Spelen zullen duiken.

Groeiende Meme coin markt

Het besluit een olympische token in de vorm van een meme coin uit te brengen, mag gerust een gouden zet genoemd worden. Meme coins, door sommigen verfoeid, blijven het namelijk goed doen. Zo hebben recent DogWifHat en Brett uitstekende prestaties neergezet, terwijl ook Pepe weer flink in de lift zit. Aangezien al deze karikaturen terugkomen in het Meme Games concept, zou $MGMES weleens heel populair kunnen worden.

Bonusstructuur

Meme Games kent een systeem met verschillende bonussen en rewards, die er samen voor kunnen zorgen dat de token een groter rendement oplevert dan andere, meer traditionele investeringen. Zo kun je door de juiste ‘atleet’ te selecteren een mooie 25% bonus bovenop je aankoop verdienen, en zijn er genoeg mogelijkheden om door staking je originele investering te vergroten.

Groeiplannen

In haar whitepaper schrijft Meme Games dat het hier gaat om de ‘inaugurale’ meme coins spelen – dat schept de verwachting dat de token over twee jaar terugkomt met een winterversie, wanneer de Spelen in Milaan gehouden zullen worden. Mogelijk zullen dan meer memes de strijd met elkaar aangaan, en kunnen er zelfs games gespeeld worden op het platform. Met de groei van de cryptowereld kan nu investeren in een event – dat elke twee jaar terugkomt, bijzonder interessant zijn.

Conclusie

Nu de Olympische Spelen het nieuws beheersen, kunnen de Meme Games uiteraard niet achterblijven. Deze vrolijk vormgegeven meme coin heeft alles in huis om vroege investeerders mooie rendementen te bezorgen, mede dankzij de rewards structuur en de goede stakingmogelijkheden.

Meme games koopgids lockers

De token kent een uniek concept, waarin de presale even lang duurt als de Olympische Spelen zelf. Tot 8 september kun je volop tokens kopen, je favoriete atleet kiezen en hem de strijd aan laten gaan in de jacht op extra aankoopbonussen. Na de spelen zal de exchange listing plaatsvinden, waardoor je de kans hebt om jouw winst ook echt te verzilveren. Dit moet, met het oog op de huidige populariteit van meme tokens, zeker mogelijk zijn.

Meme Games pakt het allemaal even wat anders aan dan de standaard cryptomunt, wat het project een enorme charme geeft. Meme Games kopen kan snel en gemakkelijk via de website. Is jouw trading game helemaal in topvorm? Haast je dan snel naar de start van dit cryptoavontuur!

 

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Meme Games?

Hoe kan ik Meme Games kopen?

Kan Meme Games stijgen?

Moet ik MGMES kopen?

Referenties

Bij het samenstellen van dit artikel is gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

  1. Van de quasilollige ‘memecoins’ zijn we nog niet verlost – Het Financieele Dagblad
  2. Dogecoin: van meme tot cryptomunt van 2 miljard – RTL Nieuws
  3. The Meme Games Whitepaper – The Meme Games
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...