De populairste Trump crypto tokens van dit moment – top 5 meme crypto om in de gaten te houden

2512 totale weergaven
solana meme coins

De strijd om het Witte Huis heeft nu zelfs zijn weg gevonden naar de cryptomarkten. De meme-crypto markt wordt steeds heter, aangejaagd door de intense politieke sfeer in de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Trump crypto tokens zijn bijzonder populair geworden en trekken de aandacht van investeerders wereldwijd.

In dit artikel verkennen we de drie meest opvallende Trump-themed meme coins en onthullen we de top 5 meme-crypto’s van dit moment die zeker de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

Wanneer politiek en crypto samenkomen

De kruising van politiek en crypto heeft geleid tot een unieke subset van meme coins. Zo bieden, MAGA, Super Trump en Doland Tremp, elk een mix van humor, politiek commentaar en investeringspotentieel.

Terwijl de Amerikaanse presidentsverkiezingen wereldwijd aandacht krijgen, zullen deze tokens waarschijnlijk in de schijnwerpers blijven staan.

De MAGA-token, gelanceerd in september 2023, heeft zich snel op de kaart gezet en een opmerkelijke groei van 175,100% ervaren sinds zijn lancering. Met een all-time high van $ 17,52 en een huidige prijs van $ 5,20, staat deze token gerangschikt op de 219e plaats op CoinMarketCap. Het project ondersteunt ook de MAGA-beweging en heeft aanzienlijke donaties gedaan aan Amerikaanse veteranen en kinderrechtsorganisaties, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor beleggers die waarde hechten aan zowel politieke als filantropische inspanningen.

Super Trump, gelanceerd in maart 2024, voegt een speels element toe door Trump te portretteren als Superman. Deze token, die nu verhandeld wordt voor $ 0,009746, heeft sinds de lancering een groei van 2,692.69% gezien en belooft binnenkort een exclusieve NFT-collectie te lanceren. Met een levendige aanwezigheid op sociale media en een sterke marktkapitalisatie van $ 17,9 miljoen, is Super Trump een fascinerende keuze voor liefhebbers van politieke humor en digitale kunst.

Doland Tremp biedt een lichtere toon met zijn focus op internetmemes, zonder officiële banden met Donald Trump. Deze Solana-gebaseerde meme coin, momenteel geprijsd op $ 0,4383, heeft een snelle stijging van 256,14% gezien sinds zijn introductie. Met 25,2k volgers op Twitter, onderscheidt Doland Tremp zich door een sterke betrokkenheid bij de meme cultuur, waardoor het een populaire keuze is onder jongere crypto-enthousiasten.

Top 5 meme crypto om in de gaten te houden

Naast deze Trump-themed meme coins, die momenteel veel aandacht trekken, is er ook een lijst met de top 5 meme coins opgesteld die je zeker in de gaten moet houden. Deze meme coins hebben net als de Trump crypto’s de potentie om te exploderen dankzij sterke teams, effectieve marketingstrategieën en groeiende gemeenschappen. Hier volgt de top 5 van de meest veelbelovende meme coins van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU)

Introductie van Pepe Unchained, een opkomende meme coin die momenteel bezig is met het bouwen van zijn eigen Layer 2-blockchain. In tegenstelling tot talloze andere Pepe-alternatieven die niet praktisch zijn, valt deze specifieke versie van Pepe op door tastbare waarde te bieden.

Met de stijgende kosten en traagheid van Layer 1-blockchains is dit het geschikte moment om een eigen Layer 2-blockchain te introduceren. Pepe Unchained presenteert een Layer 2-oplossing die beschikt over hoge transactiesnelheden en betaalbare kosten, en die dient als een ideaal platform voor de lancering van nieuwe meme coins.

De presale van Pepe Unchained is enorm succesvol en heeft meer dan $ 4,2 miljoen aan financiering opgeleverd. Voor een beperkte duur zijn de tokens verkrijgbaar tegen het betaalbare tarief van $ 0,0084937, maar deze prijs zal naar verwachting stijgen naarmate de presale de volgende fase ingaat. Om deze tokens te verkrijgen, hebben individuen de mogelijkheid om ETH-, USDT-, BNB- of creditcardbetalingen te gebruiken. Mis je kans niet, koop PEPU-tokens nu!

Meme Games (MGMES)

Bereid je voor op de komende Olympische Spelen van 2024 door jezelf onder te dompelen in de spannende wereld van de Meme Games (MGMES). Deze boeiende, op meme gebaseerde cryptocurrency verenigt de geliefde figuren van de cryptowereld, en degenen die streven naar grootsheid op het gebied van beleggen hebben de mogelijkheid om aanzienlijke financiële beloningen te oogsten tijdens deze zeer winstgevende presale.

Bij deelname aan de Meme Games bestaat de mogelijkheid om op het moment van aankoop een weddenschap te plaatsen op een van de vijf populaire cryptocurrency-memes. Als de door jou geselecteerde meme als overwinnaar uit de bus komt en de gouden medaille claimt, word je beloond met een extra bonus van 25% bovenop je eerste aankoop. Het mooie van dit arrangement ligt in het feit dat u deze bonus kunt gebruiken om tijdens de presale winstgevende stakingsbeloningen te genereren.

meme games koopgids logo

In de beginfase van de presale zijn MGMES-tokens te koop tegen de laagste prijs van $ 0,009. Zodra je deze tokens hebt verworven, heb je de mogelijkheid om ze te staken met elke bonus, waarbij je kunt genieten van een indrukwekkende APY van 1992%, wat zich vertaalt naar meer dan 5% per dag. Doe mee aan de presale en win extra beloningen!

WienerAI (WAI)

In afwachting van de komende stijging van de marktwaarde maakt WienerAI (WAI) zich op om gaming en AI-cryptocurrency in de schijnwerpers te zetten. De onderneming beschikt over een eigen AI-aangedreven handelsbot, die fungeert als een vertrouwde metgezel, toegewijd aan het maximaliseren van uw handelswinsten.

Met een gebruiksvriendelijke interface zorgt de handelsbot voor naadloze interactie, vergelijkbaar met praten met ChatGPT. Deze unieke functie stelt gebruikers in staat inzicht te krijgen in de best presterende cryptocurrencies en de onderliggende redenen achter hun succes te begrijpen. Bovendien faciliteert het AI-aangedreven platform het wisselen van tokens zonder extra kosten, waardoor snelle en veilige transacties worden gegarandeerd en tegelijkertijd wordt beschermd tegen MEV-aanvallen.

Voor slechts $ 0,00073 per eenheid heb je de mogelijkheid om WAI, het oorspronkelijke token van WienerAI, in de beginfase te kopen. De presale heeft al meer dan $ 7 miljoen opgebracht, wat aangeeft dat de limiet is bereikt en dit de laatste kans is om te kopen!

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

De nieuwe Shiba Shootout (SHIBASHOOT) presenteert zichzelf als een boeiende vervanger voor Shiba Inu en biedt tokenhouders een groot aantal lonende kansen. Nu de presale maar liefst $ 690.000 heeft opgebracht, staat het token klaar om aan zijn volgende fase te beginnen.

Shiba Shootout draait om het concept van het Wilde Westen en biedt talloze mogelijkheden voor tokenhouders om binnen dit thema beloond te worden. Door deel te nemen aan airdrops, loterijen, community-evenementen, stakingen en deelname aan het Play-to-Earn-spel Shiba Sharpshooter, heb je de mogelijkheid om extra SHIBASHOOT-tokens te verzamelen.

Tijdens de presale is SHIBASHOOT te koop tegen een gereduceerd tarief van $ 0,0196 per munt. Door deel te nemen aan de presale krijgt u ook de mogelijkheid om vroegtijdig toegang te krijgen tot Cactus Staking, die momenteel een indrukwekkende APY van 1457% biedt. Het is belangrijk op te merken dat de meme coin na de presale tegen een hogere prijs op beurzen zal worden geïntroduceerd, en dat er potentieel is voor een verdere stijging van de waarde ervan. Verkrijg SHIBASHOOT-tokens voordelig tijdens de presale!

Base Dawgz (DAWGZ)

Door gebruik te maken van de betrouwbare Base blockchain heeft Base Dawgz (DAWGZ) het potentieel om in de nabije toekomst een substantiële groei door te maken. DAWGZ, een gedurfde meme coin die op meerdere chains werkt, waaronder Base, biedt handelaren de mogelijkheid om ermee aan de slag te gaan via vijf extra blockchains.

Naast dat het beschikbaar is op Base, kan DAWGZ ook worden gebruikt op verschillende andere blockchains zoals Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche en Solana. Door zijn aanwezigheid over meerdere blockchains uit te breiden, heeft deze meme coin een grote kans om wijdverspreide populariteit te verwerven. Daarom is het Base Dawgz-team volledig toegewijd aan het waarborgen van de viraliteit ervan.

Door tijdens de presale berichten te verspreiden op verschillende sociale mediaplatforms, maakt u kans op gratis DAWGZ-tokens die kunnen worden ingewisseld zodra de presale is afgelopen. De presale heeft al een indrukwekkend bedrag van $ 2,5 miljoen opgebracht en biedt vroege investeerders een opmerkelijke kans om DAWGZ aan te schaffen tegen een opmerkelijk betaalbare prijs van $ 0,006405 per token. Daarnaast kan je de tokens staken tegen een APY van 1360%. Haal jouw DAWGZ-tokens nu en wees een vroege investeerder!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...