Compound Finance trekt controversieel voorstel in na overeenkomst met crypto whale Humpy

1067 totale weergaven

Compound Finance heeft een oplossing bereikt met crypto whale Humpy, na een controversiële stemming om $24 miljoen aan tokens te verplaatsen.

Resolutie na bestuursgeschil

Compound Finance heeft een overeenkomst bereikt met de pseudonieme crypto whale Humpy en de bijbehorende groep, The Golden Boys, na een controversieel bestuursgeschil. Het conflict spitste zich toe op Voorstel 289, dat tot doel had om $ 24 miljoen uit de schatkist van Compound toe te wijzen aan een opbrengstdragend protocol dat gecontroleerd werd door The Golden Boys.

Voorstel 289 Controverse en intrekking

Voorstel 289, geleid door Humpy, kreeg te maken met wijdverspreide kritiek en beschuldigingen van manipulatie. Critici beweerden dat een kleine groep de stemming had beïnvloed door grote hoeveelheden COMP tokens te kopen om het voorstel aangenomen te krijgen. Het voorstel was gericht op het creëren van een nieuw inzetproduct en het toewijzen van een aanzienlijk deel van de schatkist aan een opbrengstdragend protocol, wat zorgen opriep over de integriteit van het bestuur.

In een nieuw forumbericht van Bryan Colligan, CEO van het Compound Groeiteam, wordt het omstreden voorstel 289 ingetrokken. In plaats daarvan is er een nieuw inzetproduct voorgesteld dat de belangen van alle betrokken partijen op één lijn wil brengen. Dit voorstel stelt voor om jaarlijks 30% van de nieuw gegenereerde tokenreserves te verdelen onder de houders van de staken, evenredig aan hun stakes.

Reacties van de gemeenschap en experts

Het nieuwe voorstel heeft al steun gekregen van belangrijke leden van de gemeenschap, waaronder Humpy en andere Compound afgevaardigden. Beveiligingsexperts van bedrijven als OpenZeppelin en Gauntlet hebben het voorstel ook gesteund en benadrukken de rol die het speelt bij het beschermen van het bestuur en de belangen van de gemeenschap.

Bezorgdheid over eerdere acties

Er was bezorgdheid geuit over de bedoelingen van The Golden Boys met de bezittingen van Compound, vooral gezien hun geschiedenis van voorstellen voor vergelijkbare toewijzingen. Eerdere voorstellen om fondsen om te leiden naar hun eigen product, goldCOMP, werden afgewezen door de Compound DAO.

De resolutie markeert een belangrijk moment voor Compound Finance, met als doel het vertrouwen te herstellen en ervoor te zorgen dat het bestuur van het platform transparant en eerlijk blijft.

Samenvatting

De overeenkomst om Voorstel 289 in te trekken en een nieuw staking product te introduceren, weerspiegelt de toewijding van Compound Finance om bestuurskwesties aan te pakken en de integriteit van haar gemeenschap te behouden. De komende stemming over het bestuur zal de implementatie van het nieuwe product bepalen en een precedent scheppen voor toekomstige bestuurlijke acties binnen het platform.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....