Solana koers verwachting: hoeveel SOL heb je nodig om in 2030 €1 miljoen te hebben?

357 totale weergaven
solana koers

Net als de meeste andere cryptocurrencies kreeg ook Solana ($SOL) afgelopen week een spreekwoordelijke draai om de oren. De Solana koers daalde van de top op $ 193,90 op 29 juli naar de bodem op $ 110,01 op 5 augustus. Toch doet de Solana koers het over de langere termijn behoorlijk goed en staat het maar liefst 531,60% hoger dan een jaar geleden.

Dit is echter niet altijd het geval geweest, want Solana heeft namelijk een enorme comeback gemaakt vanaf zijn dieptepunten in 2022. Nadat de Solana koers tot onder de $ 10 was gedaald door het faillissement van FTX, een grote crypto exchange, is de weg omhoog ingeslagen. Het Solana netwerk is bovendien sterk verbeterd en een aantal nieuwe projecten zoals Bonk ($BONK) en dogwifhat ($WIF) zijn erop gebouwd. Iets wat veel beleggers zich dan ook afvragen is wat Solana gaat doen in de komende jaren.

Hoeveel $SOL heb je nodig om tegen 2030 miljonair te zijn?

Solana koers verwachting volgens Telegaon

Volgens de analisten van Telegaon, kan de Solana koers stijgen naar maximaal $ 854,18 tegen 2030. Je hebt ongeveer 1170,7 $SOL nodig aan een koers van $ 854,18 om $ 1 miljoen te hebben. Je zou nu dan $ 183.460,405 moeten investeren aan een huidige koers van $ 154,07 om miljonair te zijn in 2030 volgens de analisten van Telegaon.

Solana koersverwachting volgens Telegaon

Solana koers verwachting volgens InvestingHaven

InvestingHaven is wat negatiever over Solana en verwacht een maximale koers van $ 181,86 tegen 2030. Tegen een koers van $ 181,86 heb je 5498,73 $SOL nodig om miljonair te worden. Aan de huidige koers komt dit neer op een investering van $ 861.705,98.

Solana koers verwachting volgens Changelly

De analisten van Changelly zijn meer bullish over Solana dan die van Telegaon en InvestingHaven. Ze verwachten dat de Solana koers kan stijgen naar $ 1571 in 2030.

Om een miljoen dollar aan $SOL coins te hebben aan een koers van $ 1571, heb je 636,53 coins nodig. Als je deze vandaag zou willen kopen zou je daarvoor $ 99.750,62 nodig hebben.

Solana koers verwachting Changelly
Solana koers verwachting volgens de analisten van Changelly / Bron: Changelly

Alternatieve cryptomunten die je mogelijk sneller miljonair kunnen maken

De Solana koers verwachtingen lopen dus nogal uiteen, en wat Solana gaat doen tegen 2030 blijft dan ook gissen. De cryptomarkt is volatiel en onzeker, waardoor koers verwachtingen moeilijk zijn te doen. Als de Solana koers gewoon zijn weg vervolgd die het twee jaar geleden is ingeslagen, dan zal het vrijwel zeker prachtige rendementen opleveren. Zeker met mogelijke goedkeuringen van spot Solana ETF’s in verschillende landen, lijkt er nog een flink opwaarts potentieel te zijn voor de Solana koers. Toch is de marktkapitalisatie van Solana al vrij hoog, waardoor je er vanuit kunt gaan dat de echt explosieve stijgingen al achter de rug zijn.

Nieuwe cryptomunten met lage marktkapitalisaties kunnen deze explosieve stijgingen nog wel maken, waardoor je potentieel grotere rendementen kunt verdienen. Hieronder bespreken we twee veelbelovende cryptomunten met veel potentieel die onlangs werden gelanceerd door middel van een ICO.

Pepe Unchained – nieuwe meme coin lanceert eigen blockchain

De meeste meme coins hebben weinig fundamentele waarde, maar hoe anders is dat voor Pepe Unchained ($PEPU). Volgens crypto experts bezit Pepe Unchained namelijk alle kwaliteiten om de verbeterde versie te worden van zijn populaire voorganger Pepe. De verwachtingen zijn dan ook hoog, waarbij de experts denken dat $PEPU het succes van $PEPE misschien zelfs kan overtreffen. De presale is in ieder geval mateloos populair, getuige het feit dat er al ruim $ 8 miljoen werd opgehaald.

Dat Pepe Unchained dus geen pure meme coin is, moge duidelijk zijn. Het doel van het project is namelijk om een eigen Layer-2 blockchain te lanceren op Ethereum, die zorgt voor wel 100x hogere transactiesnelheden tegen lagere kosten. Hiermee zou Pepe Unchained het perfecte platform kunnen worden om nieuwe cryptomunten op te lanceren.

Pepe Unchained presale
Pepe Unchained ($PEPU) lanceert eigen Layer-2 blockchain / Bron: Pepe Unchained

Als je nu investeert in $PEPU kun je direct rendement behalen door het aantrekkelijke staking programma. Door je tokens te staken krijg je namelijk een APY van 242%. Je hebt dus vanaf dag 1 een prachtig passief inkomen. Zodra de token een notering krijgt op een crypto exchange, wordt het helemaal feest. De koers kan direct na lancering namelijk explosief stijgen.

Het is onduidelijk hoelang de presale nog duurt, aangezien Pepe Unchained geen einddatum of eindbedrag heeft gecommuniceerd. Echter, gezien het feit dat het zo snel al ruim $ 8 miljoen heeft opgehaald, kan het nooit meer lang duren voordat de presale uitverkocht is. Ga daarom nu direct naar de officiële website van Pepe Unchained om je tokens te kopen. Je koopt 1 $PEPU al voor $ 0,0089819.

 

 

Base Dawgz – tokens verplaatsen van de ene naar de andere blockchain was nog nooit zo eenvoudig

Een andere meme coin die serieuze waarde toevoegt aan de cryptomarkt is Base Dawgz ($DAWGZ). Deze nieuwe cryptomunt is onlangs gelanceerd op de Base blockchain van Coinbase, ook een Layer-2 blockchain op Ethereum, waar ontwikkelaars sneller en goedkoper applicaties kunnen bouwen en nieuwe tokens kunnen lanceren.

Naast de lancering op Base, zal de token ook verkrijgbaar zijn op andere blockchains. Zo zal $DAWGZ onder andere worden uitgebracht op Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche en Solana. Nadat de presale is afgelopen kun je je $DAWGZ tokens dan ook makkelijk verplaatsen van de ene blockchain naar de andere. Dat is ook precies het doel van Base Dawgz. Ze willen namelijk een belangrijke rol gaan spelen in het verplaatsen van kapitaal van de ene naar de andere blockchain.

Base Dawgz presale
Met Base Dawgz verplaats je eenvoudig je tokens tussen verschillende blockchains / Bron: Base Dawgz

Base Dawgz is een populaire presale crypto die al ruim $ 2,8 miljoen wist op te halen. Dit komt onder andere door zijn zeer aantrekkelijke staking beloningen. Als jij vandaag tokens koopt, kan je deze direct staken tegen een huidige APY van 905%, waardoor je binnen no-time je aantal tokens zult hebben verdubbeld.

Van de totale token voorraad is 20% gereserveerd voor de presale. Zorg daarom dat je er op tijd bij bent, zodat je deze enorme kans niet misloopt. Op dit moment kost 1 $DAWGZ token $ 0,007414. Tijdens elke fase van de presale zal deze prijs echter stijgen, waarvan de eerstvolgende stijging over 2 dagen al zal plaatsvinden. Kom nu in actie, koop en stake je tokens!

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...