Goedemorgen Bitcoin: Dieven stelen $700.00 BTC van toeristen

166 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Israëlische toeristen in Costa Rica bestolen van $700.000 aan bitcoin

Israëlische toeristen zijn het slachtoffer geworden van een gewelddadige overval in Costa Rica. Om precies te zijn gaat het om Playa Santa Teresa de Cóbano, een strandlocatie in de provincie Puntarenas. Bij de overval wisten de daders ongeveer $700.000 aan bitcoin buit te maken.

De groep toeristen was op 8 augustus 2024 betrokken bij een sociale bijeenkomst toen ze werden overvallen door minstens acht gewapende mannen. De daders, die volgens het Costa Ricaanse Organisme van Gerechtelijk Onderzoek (OIJ) mogelijk getraind zijn in politietactieken, arriveerden in twee luxevoertuigen.

SEC klaagt NovaTech en leidinggevenden aan voor $650 miljoen crypto-fraude

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft aanklachten ingediend tegen NovaTech Ltd. en haar oprichters Cynthia en Eddy Petion wegens hun betrokkenheid bij een grootschalige fraudezaak. Met de zaak is meer dan $650 miljoen gemoeid. Er zijn meer dan 200.000 investeerders wereldwijd bij betrokken. De fraude zou vooral grote impact hebben gehad op de Haïtiaans-Amerikaanse gemeenschap. Naast de Petions, worden ook zeven andere personen, waaronder Martin Zizi en Dapilinu Dunbar, aangeklaagd voor hun rol in het promoten van deze frauduleuze regeling.

Tornado Cash Dev Alexey Pertsev zoekt $1M voor kritiek juridisch beroep

Tornado Cash-ontwikkelaar Alexey Pertsev is dringend op zoek naar $750.000 tot $1 miljoen aan extra financiering om zijn juridische strijd voort te zetten, een zaak die een cruciaal moment is geworden voor de cryptogemeenschap en voorstanders van digitale privacy.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...