Goedemorgen Bitcoin: IMF deelt valse informatie over BTC

180 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een  bitcoin ontbijt.

Kritiek op IMF-rapport: Misleidende vergelijkingen over Bitcoin en AI onthuld

Een recent rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft geleid tot felle reacties vanuit de bitcoin community. Het rapport, dat stelt dat de koolstofemissies van zowel kunstmatige intelligentie (AI) als bitcoinmining snel toenemen, roept op tot de invoering van een zogenaamde “cryptocarbon”-belasting. Voorstanders van Bitcoin wijzen echter op ernstige gebreken in het rapport en beschuldigen het IMF van misleidende en slecht onderbouwde conclusies.

Apple opent de deur voor crypto op iPhones

Voor het eerst opent het technologiebedrijf de NFC-capaciteiten van de iPhone voor ontwikkelaars van derden.

Crypto-revolutie in de VS: Schumer belooft wet voor eind 2024

De cryptowereld staat op het punt van een historische doorbraak in de Verenigde Staten. Terwijl de presidentsverkiezingen dichterbij komen, lijkt er een onverwachte wending te zijn in het crypto-verhaal. Senaatsleider Chuck Schumer heeft de crypto-gemeenschap wakker geschud met een verrassende aankondiging.

Chuck Schumer, de machtige Democratische leider in de Senaat, heeft de crypto-wereld versteld doen staan. Tijdens een virtuele bijeenkomst op 14 augustus deed hij een opzienbarende uitspraak: “Het is absoluut mogelijk om nog dit jaar wetgeving te passeren, zelfs in deze verdeelde tijden.”

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...