Goedemorgen Bitcoin: miners gebruiken energie in Airbnb om BTC te verdienen

132 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Slimme bitcoiners miners laten energierekening van $1.500 achter bij Airbnb

Een Airbnb host in de Verenigde Staten heeft een opmerkelijke en dure les geleerd over de verborgen kosten van het verhuren van haar eigendom. Tijdens een verblijf van drie weken in haar huis, wisten gasten een torenhoge energierekening van $1.500 te genereren door bitcoin te minen. De gasten zouden naar verluidt meer dan $100.000 hebben verdiend met het minen van bitcoin tijdens hun verblijf. Een mooie winst. Maar het bedrag is allicht ook wat te hoog ingeschat, anders kan de verhuurder zelf ook aan de slag.

Op twee na grootste pensioenfonds ter wereld koopt $33 miljoen aan aandelen in ‘Bitcoin proxy’

In het tweede kwartaal van 2024 voor $33,7 miljoen aan aandelen in MicroStrategy gekocht. Dit blijkt uit de recente rapportage van de NPS aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), ingediend op 13 augustus 2024. De aankoop omvatte 24.500 aandelen van MicroStrategy Inc., een bedrijf dat bekend staat als de grootste institutionele houder van Bitcoin.

Donald Trump heeft meer dan $7 miljoen verdiend met zijn uitstapje naar NFTs

Uit een nieuw financieel rapport blijkt dat de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump meer dan $7 miljoen heeft verdiend met zijn uitstapje naar NFTs.

Tijdens zijn presidentscampagne heeft Donald Trump meer dan $7,15 miljoen verdiend met de drie NFT collecties die hij heeft uitgebracht. Hieronder valt het ‘mugshot’ project en twee series ‘Donald Trump Trading Cards’ collecties. Dit blijkt uit een rapport van Citizens for Ethics.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...