Shiba Inu Layer-2 platform Shibarium kan meme games en P2E bekrachtigen – Wanneer gaat SHIB stijgen?

298 totale weergaven
Shiba Inu koers verwachting |

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Shiba Inu ($SHIB). Zelfs niet nu het plannen heeft gemaakt voor zijn Shiba Inu Layer-2 netwerk Shibarium.

Lucie, marketing executive bij Shiba Inu, deelde op X/Twitter onder op haar persoonlijke account @LucieSHIB een aantal details over hoe de schaalbaarheid en lage transactiekosten van Shibarium kunnen helpen om meer play-to-earn en meme games te lanceren binnen het Shiba Inu ecosysteem.

De Shiba Inu koers is op het moment van schrijven $ 0,00001328.

Wat is Shibarium eigenlijk?

We horen je al denken: wat is Shibarium nu eigenlijk? Shibarium is een Shiba Inu Layer-2 netwerk dat is ontwikkeld door de Shiba Inu community, met als doel om transacties binnen het Shiba Inu-ecosysteem sneller en goedkoper te maken. Deze Shiba Inu Layer-2 oplossing is gebouwd bovenop de Ethereum-blockchain, en neemt wat druk weg van het Ethereum-netwerk door een deel van de transacties over te nemen. Dit maakt het gebruik van Shiba Inu-gerelateerde tokens zoals SHIB, LEASH en BONE efficiënter en goedkoper.

Shiba Inu-ecosysteem klaar voor play-to-earn en meme game lanceringen

Het verhaal van meme coins is ongetwijfeld bekend. De meme coin sector zorgde met afstand voor de hoogste rendementen in de eerste helft van 2024. Shiba Inu, de op één na grootste meme coin, is nu klaar om meme games en play-to-earn gaming aan te bieden via zijn Shiba Inu Layer-2 netwerk Shibarium.

Lucia gaf hierover details van wat we van Shibarium kunnen verwachten en ging daarbij dieper in op de lage transactiekosten en de schaalbaarheid. Het Shiba Inu Layer-2 netwerk Shibarium is gebouwd op de Ethereum-blockchain en verandert Shiba Inu daarmee in een ecosysteem waarop crypto games gelanceerd kunnen worden.

Shiba Inu koers kan op korte termijn met bijna 11% stijgen

De Shiba Inu koers is deze week met ruim 5% gedaald. Toch kan de meme coin met ongeveer 11% stijgen richten de bodem van 1 augustus op ongeveer $ 0,00001484. Daarmee zou het de weerstand kunnen heroveren en om kunnen zetten naar een nieuw steunniveau. Ook tussen maart en begin augustus fungeerde dit niveau al als belangrijkste steun voor de Shiba Inu koers.

De MACD-indicator laat op dit moment groene histogram staven zien, wat er op duidt dat het momentum van de Shiba Inu koers naar bullish is gedraaid.

Shiba Inu koers
Shiba Inu koers kan op korte termijn met 11% stijgen / Bron: TradingView

Mocht de Shiba Inu koers de weg omhoog niet weten te vinden, dan kan het steun vinden bij de bodem van 5 augustus op $ 0,00001078.

Twee nieuwe cryptomunten die harder kunnen stijgen dan de Shiba Inu koers

Ondanks de ontwikkelingen bij zijn Shiba Inu Layer-2 netwerk Shibarium, heeft de Shiba Inu koers het momenteel gewoon lastig. Veel beleggers kijken op dit moment daarom ook liever naar kansen die meer rendement kunnen opleveren op zowel de korte als lange termijn. Daarbij richten ze zich met name op nieuwe cryptomunten die via een presale worden gelanceerd. Op dit manier kunnen ze direct profiteren van de hoge staking beloningen én zitten ze vooraan als de cryptomunt een notering krijgt op een crypto exchange. Vaak kunnen de koersen van dit soort nieuwe cryptomunten dan hard stijgen.

Aangezien er aan de lopende band nieuwe cryptomunten worden gelanceerd, is het voor veel beleggers nogal een uitdaging om de goede projecten eruit te pikken. Hieronder laten we je kennis maken met twee nieuwe crypto projecten die enorm veel potentie laten zien.

Crypto All-Stars – al je meme coins staken op één centrale plek

Een veelbelovende cryptomunt die pas een paar dagen geleden werd gelanceerd is, Crypto All-Stars ($STARS). Dit nieuwe project heeft een nieuwe manier van staking bedacht met zijn innovatieve MemeVault. Daarmee kun je al je meme coins staken op één centrale plek in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Crypto All-Stars brengt daarmee alle grote meme coins samen op één plek, iets wat nog nooit eerder is gelukt in de crypto wereld.

De MemeVault zorgt er dus voor dat gebruikers hun meme coins zoals PEPE, DOGE, SHIB en WIF op één centrale plek kunnen staken, in ruil voor $STARS beloningen. Dat is de native token van het project en kan overigens, net als de andere meme coins ook gewoon worden gestaked. Sterker nog, met het staken van je $STARS tokens, kan je zelfs beloningen halen die nog wel 3x hoger liggen dan bij de andere tokens.

Crypto All-Stars presale
Alle meme coins staken op één centrale plek met Crypto All-Stars / Bron: Crypto All-Stars

De tokenomics van dit nieuwe crypto project staan erg duidelijk uitgelegd op hun website. Van de totale token voorraad is 20% gereserveerd voor de presale, terwijl 25% voor presale staking zal worden gebruikt. Daarnaast zal er 20% naar marketing gaan en 10% moet zorgen voor liquiditeit op DEXs en CEXs. De overige 25% zal worden gebruikt voor het MemeVault ecosysteem.

Ondanks dat de presale pas een paar dagen live is, werd er al bijna $500.000 opgehaald. Op het moment van schrijven kunnen $STARS tokens nog gekocht worden voor $ 0,0013855 per stuk, maar deze prijs kan elk moment omhoog gaan. Wacht daarom niet langer en ga direct naar de website van Crypto All-Stars om je $STARS tokens te kopen.

 

 

Base Dawgz – eenvoudig je cryptomunten verplaatsen van de ene naar de andere blockchain

Een andere nieuwe cryptomunt die veel aandacht krijgt van investeerders is Base Dawgz ($DAWGZ). Deze werd onlangs gelanceerd op de Base blockchain van Coinbase. Dit is een Layer-2 blockchain op Ethereum. De Base blockchain is erg populair bij ontwikkelaars omdat ze daar sneller en goedkoper applicaties kunnen maken en nieuwe tokens zoals $DAWGZ kunnen lanceren.

Overigens zal $DAWGZ niet alleen op Base lanceren, maar ook op Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche en Solana. Zodra de presale is afgelopen kan je dan eenvoudig je tokens verplaatsen naar het netwerk van je keuze. Dat is overigens ook precies wat Base Dawgz graag wil. Het doel is namelijk om een belangrijke rol te gaan spelen bij het verplaatsen van tokens van de ene naar de andere blockchain.

Ondanks dat de presale van Base Dawgz pas een aantal weken live is, heeft het al bijna $ 3 miljoen opgehaald. De populariteit van $DAWGZ komt voor een groot deel voort uit de hoge staking beloningen. Presale investeerders kunnen hun tokens namelijk direct vastzetten tegen een dynamische APY van op dit moment, 833%. Hiermee verdien je een fantastisch passief inkomen en zijn je aantal tokens binnen de kortste keren verdubbeld.

Van de totale token voorraad is 20% gereserveerd voor de presale. Tijdens elke nieuwe presale fase stijgt de prijs van $DAWGZ met 5%, waarbij de eerstvolgende stijging al over 2 dagen plaatsvindt. Kom daarom nu direct in actie en claim je tokens. Maak vanaf dag één rendement door je tokens te staken!

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...