Goedemorgen Bitcoin: Opmerkelijk bericht van Binance doet stof opwaaien

999 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

We zitten allemaal vast tussen ‘We zijn terug’ en ‘Het is voorbij’, zegt Binance

Binance komt met een opmerkelijk bericht die voor gespreksstof zorgt in de wereld van cryptocurrency. De grootste cryptobeurs plaatste op 19 augustus 2024 een veelbesproken tweet die de huidige stemming binnen de cryptomarkt lijkt samen te vatten.

De tweet, die luidt: “We’re all stuck somewhere between ‘We’re back’ and ‘It’s over,’” reflecteert de aanhoudende onzekerheid en volatiliteit in de sector. Wil Binance ons waarschuwen, of is het slechts een onschuldige tweet? De boodschap lijkt te verwijzen naar de voortdurende onvoorspelbaarheid van de markt, waar periodes van optimisme vaak worden afgewisseld met momenten van angst voor een naderende neergang.

75% van alle Bitcoin is al meer dan 6 maanden vastgehouden

Een grote groep blijft flink veel vertrouwen hebben in bitcoin. Ondanks de fikse prijsdalingen van de afgelopen zes maanden, heeft het merendeel zijn BTC niet of nauwelijks aangeraakt.

On-chain data laat zien dat ongeveer drie kwart van alle circulerende Bitcoin de afgelopen zes maanden of langer niet is verplaatst.

Deze conclusie is te trekken op basis van de hodl wave-grafiek van Glassnode, die blockchaindata gebruikt om een macro-overzicht van Bitcoin te geven. Deze grafiek toont de Bitcoin die in wallets wordt vastgehouden, op basis van de tijd die is verstreken sinds de laatste transactie.

Deze vrouw investeerde $4,6 miljoen aan crypto via een frauduleuze app en Google kwam te laat in actie

Volgens een recente rechtszaak geloofde Maria Vaca, inwoner van Florida, dat ze de markt versloeg toen ze tussen februari en juli 2023 ongeveer $ 4,6 miljoen aan crypto te investeren via de app Yobit Pro. Toen de app een saldo van ongeveer $ 7 miljoen liet zien, probeerde Vaca het geld op te nemen, maar kreeg te horen dat ze nog eens $ 500.000 moest storten voor “belastingen”. Wat is hier aan de hand?

Lees meer over:
BinancechatgptHODLERS

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...