Fetch.ai investeert $10M in nieuwe AI innovatiehub

1231 totale weergaven
|

Fetch.ai, een gedecentraliseerd machine learning platform, heeft de lancering van haar Innovation Lab in San Francisco aangekondigd.

Jaarlijkse financiering van $10 miljoen voor AI-innovatie

Het Innovation Lab komt met een toezegging van $10 miljoen aan jaarlijkse financiering voor projecten die het platform van Fetch.ai gebruiken om AI-agents te ontwikkelen. Elk project ontvangt op mijlpalen gebaseerde financiering, met een bovengrens van $1 miljoen per project.

Het initiatief is bedoeld om innovatie te stimuleren in de groeiende markt voor autonome AI-agents, die naar verwachting 88,1 miljard dollar zal bedragen in 2032.

Criteria voor deelname

Startups die geïnteresseerd zijn in deelname moeten zich in een vroeg ontwikkelingsstadium bevinden, van ideevorming tot de eerste productlancering, en moeten de agenttechnologie van Fetch.ai integreren.

Bedrijven moeten legaal geregistreerd zijn in de Verenigde Staten, een schaalbaar bedrijfsmodel hebben of een duidelijke visie die verfijnd moet worden met behulp van de middelen van het lab.

AI-talent en gemeenschap ondersteunen

Naast financiering lanceert Fetch.ai twee aanvullende initiatieven: een stage-incubator en een ambassadeursprogramma. Het stageprogramma zoekt kandidaten met een sterke interesse in gedecentraliseerde technologieën, AI en machine learning en biedt hen praktijkervaring.

De ambassadeursclub zal een innovatieve omgeving cultiveren door het organiseren van hackathons, code-avonden en workshops gericht op AI-agents.

Innovatie door AI en Blockchain

Humayun Sheikh, CEO van Fetch.ai, benadrukte de rol van het lab bij het overbruggen van de kloof tussen onderzoek en marktklare producten, met als doel een revolutie teweeg te brengen in industrieën door middel van AI-gedreven oplossingen.

Het lab maakt deel uit van Fetch.ai’s bredere missie om de toegang tot AI te democratiseren door autonome software agents in staat te stellen taken uit te voeren namens individuen en organisaties.

Nu AI en blockchaintechnologie elkaar blijven kruisen, zijn initiatieven zoals het Innovation Lab van Fetch.ai van vitaal belang om de volgende generatie gedecentraliseerde AI-toepassingen vooruit te helpen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....